Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nahá šestiletá dívenka v noci probudila rodiče: Co našli v její ložnici, vás vyděsí!

Ilustrační foto.
20. května 2017 | 21:46

Obrovský šok zažila rodina žijící v britském Dorsetu. Když dívenka přišla v noci nahá do ložnice rodičů a tvrdila, že ji probudilo něco hrůzostrašného. Mysleli nejdřív, že to byla noční můra, ale…

Dívka přišla za rodiči bez pyžama a tvrdila, že se jí v posteli někdo dotýkal. Rodiče si nejdřív samozřejmě mysleli, že se jí to zdálo, ale pak si její nevlastní otec uvědomil, že šla spát oblečená v pyžamu.

Muž na nic nečekal a vyrazil do jejího pokoje, kde v posteli našel pětadvacetiletého mladíka. Policie ho identifikovala jako Jervaise Jonese. Ten se v noci vkradl do domu oknem v kuchyni a lehl si k dívce do postele.

„Šla spát v pyžamu s obrázkem myšky Minnie, když nás v noci budila, neměla ho na sobě. Ptala jsem se, proč je svlečená a na to mi odpověděla, že jí svlékl, jakýsi chlap,“ svěřila se dívenčina matka pro mirror.co.uk.

Jones sice tvrdil, že nic neukradl a dívku neobtěžoval, ale i on ležel v posteli nahatý. Navíc byl už dříve obviněný z obtěžování mladých dívek, jenže vinu mu tehdy neprokázali. Současný případ zatím ještě uzavřený není, nechme se tedy překvapit, jak soud rozhodne tentokrát.

Text publikoval server ahaonline.

Autor: mel
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...