Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Anna Kadeřávková překvapila pobledlou tváří a extrémně štíhlou postavou! Snad je v pořádku?

20. května 2017 | 19:35

Herečka Anna Kadeřávková před časem na sociální síti udivila snímkem, na němž má před sebou kalorickou bombu v podobě hamburgeru s kupou hranolek. Teď to ale vypadá, jako by se takových nezdravých neřestí vzdala…

Anička Kadeřávková (19) byla vždy velmi štíhlá. Proto nedávná fotografie, na které sedí u stolu a před ní leží pořádná porce hranolek s obřím hamburgerem v čele, mohla pohoršit nejednoho vyznavače diet, který se musí trápit hlady, aby se jeho figura alespoň trochu přiblížila postavě atraktivní herečky.

Blondýnka ale evidentně není ten případ, co se musí kvůli postavě modelky nějak přehnaně snažit. Na Instagramu se pochlubila fotkou z tropického skleníku Fata Morgana, který je součástí Botanické zahrady v Praze. S jazykovou školou, kterou Anička od začátku školního roku navštěvuje, vyrazila do tropického skleníku, který je rájem exotických rostlin a nepřeberného množství druhů motýlů.

S jedním takovým se herečka vyfotila. Na fotce však nezaujme tolik motýl na její ruce, jako spíše hereččina pobledlá tvář a její hubené nožky. Snad jí nic nebude a jde pouze o iluzi: herečku mohlo ještě více zeštíhlit černé oblečení. A navíc její tvář kontrastuje s černou barvou oděvu a dělá ji tak opticky bledší, než ve skutečnosti je. 

Autor: red
Video se připravuje ...