Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trapas: Chtěla získat kluka tím, že o sobě vytvořila prezentaci v PowerPointu! Jeho reakce baví lidi

20. května 2017 | 15:21

Studentka univerzity ze státu Minnesota Lizzy Fenton se zamilovala, a rozhodla se získat srdce své lásky opravdu velice netradičním způsobem. V programu PowerPoint vytvořila prezentaci o tom, jak úžasná by z ní mohla být přítelkyně!

Prezentace se skládá ze šesti slajdů. Na prvním s názvem Proč bys měl se mnou chodit? je její fotografie. Ve druhém píše o tom, jak se bude líbit jeho rodičům, protože je dobře vychovaná, skvěle zvládá společenskou konverzaci, stylově se obléká, a tak se stane jeho ideálním doprovodem na všechny rodinné oslavy.

Třetí slajd opěvuje její vynalézavost. Nabízí, že bude měnit svou image, aby měl pocit, že chodí s různými ženami, pokud monogamie není jeho styl. Ve čtvrtém Lizzy prozrazuje, že jí stále rostou prsa. Dokazuje to dokonce pomocí diagramu, podle něhož by v roce 2025 průměr jejích prsou měl dosáhnout 57 cm. Přihodila i fotky, aby mohl vidět sám, jak se jí ňadra lety zvětšila.

Pátý slajd je věnován její finanční situací. Chlubí se svou finanční nezávislostí a tím, že i na rande si vždy platí sama. Zábavný je i šestý, který je složen z vymyšlených citátů známých osobností opěvujících Lizzyny přednosti.

Studentčina prezentace ihned obletěla internet a získala jak lajky, tak reposty. Svého cíle však Lizzy nedosáhla. Vytoužený kluk jí totiž napsal: „To je milé. Už mi nepiš.“

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...