Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zorka Hejdová popsala hrozný zážitek z dovolené: Tomuto místu se raději vyhněte obloukem!

13. května 2017 | 18:34

Moderátorka Zorka Hejdová je pracovně velmi vytížená, přesto se stíhá o sebe starat jako každá žena. A to, i co se vůní týká. Jenže zážitek, který si pamatuje z dovolené, zrovna příliš voňavý nebyl...

Příjemnou atmosféru přišlo do pražské restaurace Soho nasát mnoho známých osobností, jako jsou Marta Jandová, Petra Svoboda, Adam Mišík, Zorka Hejdová nebo Renata Langmannová, modelka a přítelkyně moderátora Ondřeje Novotného z Robinsonova ostrova. A Prásk! byl samozřejmě zvědavý, na čem slavné ženy ujíždí a co jim zrovna nevoní.

Tak třeba moderátorka Petra Svoboda (34) má vůně spojené především se vzpomínkami a na velké experimenty si nepotrpí. „O mně je známo, že jsem konzervativní člověk, a i co se týká vůní.“ A co se jich týče, nejvíce si libovala v Honkongu.

To pro moderátorku Zorku Hejdovou (26) je důležité, aby jí, ať už cokoliv, vonělo. Vůně, prostředí, čerstvý vzduch, moře, jídlo… Nejhorší zážitek si odnesla z Maroka, kde se dostala do výrobny kůže. Takový zápach prý nikdy nezažila! „Dokonce nám museli dát mátu do nosu, jaký to byl smrad,“ doplnila Zorka Hejdová.

Jako expertka na vůně se ukázala i zpěvačka a účastnice druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas Marta Jandová (43). Přiznala, že nesnáší bolehlavy – sladké, těžké vůně. „V parfumérii si musím vše očichat, ale po druhé a třetí vůni je mi už blbě,“ konstatovala.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...