Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Foto: Ema z Ordinace ukázala fotku s černými vlasy a ofinou! Jak jí to sluší?

12. května 2017 | 13:40

Atraktivní herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Simona Lewandowská ukázala fotku, na které byste ji poznali jen těžko. Jak vypadala s černými vlasy?

Emu Rytířovou mohou diváci Ordinace v růžové zahradě 2 znát jako cílevědomou dívku, která chce jít ve šlépějích svých rodičů lékařů. Ema je tvrdohlavá a přímočará. Pohádat se s kdekým jí rozhodně nedělá problém. Ve skrytu duše je to však milá a ambiciózní slečna.

Její představitelka Simona Lewandowská je vskutku půvabná. Dokonce mohla být světoznámou modelkou, ale dala přednost herectví. Pro prestižní Elite Model Look nafotila profesionální snímky. Už v patnácti letech měla kariéru dobře našlápnutou. Herectví jí však vždy bylo bližší.

Věděli jste ale, že si tato špinavě blonďatá kráska vyzkoušela i černé vlasy a ofinku? Fotku s tímto zajímavým účesem sdílela na sociální síti s komentářem, že „černá to asi nebude“. Vypadá to, že si zkrátka jen chtěla vyzkoušet, jak by jí tmavé vlasy slušely. A překvapivě jí to ohromně seklo. A co víc, sluší jí kdejaký účes. To je opravdu záviděníhodné…

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...