Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jennifer Lawrence v slzách: Její přítel spáchal sebevraždu! Veřejně se střelil přímo do hlavy

7. května 2017 | 18:38

Herečka Jennifer Lawrence prožila obrovská muka. Její dlouholetý přítel spáchal sebevraždu. Před svými přáteli se chladnokrevně střelil do hlavy!

Oblíbená herečka Jennifer Lawrence má za sebou skutečně těžké chvíle. V okamžiku přišla o dlouholetého kamaráda herce Claye Adlera, kterého poznala už na počátku svojí kariéry. Ten si v pouhých sedmadvaceti letech sáhl na život. Obrovská tragédie se odehrála na výletě v poušti, kde byl Clay Adler se svými přáteli a bavili se střílením. Najednou ale mladý herec obrátil zbraň proti sobě a před zraky všech se střelil do hlavy.

Přestože byl ihned převezen do nemocnice, vážným zraněním 26. března 2017 podlehl. Hvězda filmu Hunger Games Jennifer Lawrence je prý kamarádovou smrtí opravdu otřesena a pořád tomu nemůže uvěřit. Hercův otec pro časopis People potvrdil, že se skutečně jednalo o sebevraždu. „Můj syn zachránil několik životů tím, že jeho orgány budou darovány dále. Clay o tom rozhodl před pěti lety, když požádal o řidičský průkaz a o to, že si přeje, aby v případě smrti byly jeho orgány darovány druhým lidem,“ dodal se slzami v očích jeho otec Frank Adler.

Podle blízkých přátel prý vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že si herec míní sáhnout na život. Nicméně svou neblahou roli mohl sehrát fakt, že se Clay Adler stále snažil prorazit v Hollywoodu, bohužel ale neúspěšně. Výrazněji na sebe upozornil roku 2007 v reality show Newport Harbor: The Real Orange County a posléze ještě o dva roky později v televizním filmu The Fish Tank. Což má ale k vytoužené hollywoodské slávě setsakramentsky daleko…

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...