Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šokující proměna Heluš z Ordinace vás dostane: Do parády si ji vzala hlavní maskérka Tvojí tváře!

7. května 2017 | 12:15

Z nijak půvabné krátkovlasé brunety s nevkusným líčením se po zásahu šikovných rukou stala přitažlivá blondýna! Tak diváci Ordinace v růžové zahradě 2 začali počátkem dubna 2017 vídat herečku Martinu Randovou alias Heluš Švarcovou. Proměna trvala tři dny!

Bobo a Heluš Švarcovi po zesnulé Romaně Babákové-Švarcové zdědili miliony, které jim otevřely cestu do vysoké společnosti. Pozvánka na VIP golfový večírek je přiměla, aby se hodili do gala. Heluš si proto do parády vzal tým profesionálů. Jak v seriálu, tak i v reálu! Že je možné z ošklivky Heluš udělat krásku, nevěřila ani sama herečka. „Když jsem se dozvěděla, že z Heluš bude krasavice, říkala jsem si, panebože, jak to udělají? Jak z Randové chtějí udělat krasavici, to asi nepůjde,” zavzpomínala Martina Randová na okamžik, kdy se o plánované proměně dozvěděla.

Zázraky s Heluš vytvořila hlavní maskérka úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas Adriana Bartošová. A protože pod jejíma rukama se měnila třeba Hana Holišová v Michaela Jacksona, Ivana Chýlková v korejského zpěváka Psy či Petr Rychlý ve Františka Nedvěda proměna Martiny Randové v půvabnou Heluš pro ni nebyl žádný velký problém. „Nejprve jsme Martině vlasy zesvětlili, to muselo proběhnout nadvakrát, protože měla původně velmi tmavou barvu. Byl to docela náročný proces, ale podařilo se dosáhnout odstínu, který jsme potřebovali. Následně jsme herečce vlasy zahustili a prodloužili. Důležitou roli hraje i líčení, vyzkoušeli jsme několik variant a zůstali jsme u přirozeného líčení, díky kterému nezestárne. Měli jsme představu moderní přitažlivé ženy a chtěli jsme šokovat. Myslím, že se to povedlo,“ popsala pro Prásk! Adriana Bartošová.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...