Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Adam Mišík šokuje: Jak by se zachoval, kdyby jeho přítelkyně otěhotněla?

1. května 2017 | 23:00

Český Justin Bieber. Takovou přezdívku si vysloužil Adam Mišík, a to nejen kvůli světlé kštici, ale i charismatu a zpěvu. Oba - jak kanadský muzikant, tak jeho česká „verze“ -nemají nouzi o obdivovatelky. Ty však mají zřejmě v případě Adama smůlu. Je totiž zadaný. A vypadá to, že velmi šťastně!

Nejmladší syn známého českého hudebníka Vladimíra Mišíka, Adam Mišík (19), je nadaný zpěvák a herec. Do povědomí široké divácké obce se jeho jméno dostalo zejména díky úspěšné soutěži TV Nova Tvoje tvář má známý hlas, ve které zazářil jako benjamínek první řady. A tak není divu, že má mnoho nadšených fanynek.

Obdivovatelky charismatického Adama mají ale smůlu. Zpěvák je totiž údajně pevně rozhodnut, být své přítelkyni věrný. A to prý nejlépe po celý svůj život, který by nejraději strávil už jen s ní! Ano, ačkoli je tak mladý, má v těchto věcech nečekaně jasno. Jak sám přiznal, občas se neubrání žárlení! Tomu se nelze divit, když jeho vyvolenou je úspěšná česká modelka Diana (18), která již od svých patnácti let cestuje za modelingem po celém světě.

Pár září štěstí, a tak se objevily spekulace, zda z něj nebude rodina. Adam Mišík vše uvedl na pravou míru v rozhovoru pro Šíp.deník.cz: „To byla nějaká fáma, na kterou se mě všichni ptají. Ale děti teď opravdu neplánuju. Ale řekl jsem, kdyby se to náhodou přihodilo, tak bych se k tomu dokázal postavit. Ostatně dřív to bylo normální, že lidi takhle brzo měli děti.“

Autor: red
Video se připravuje ...