Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Princezna: Renáta Czadernová poprvé ukázala dcerku Adélku! A má další novinku...

24. dubna 2017 | 18:43

Když moderátorka Renáta Czadernová v polovině března poprvé ukázala svou tehdy tříměsíční dceru Adélku, každý musel uznat, že je opravdu nádherná. A taky má být po kom… A s jakou novinkou se 2. vicemiss 2006 pochlubila?

Moderátork TV Nova Renáta Czadernová (32) si miminko náležitě užívá. Nejen že je její dcera Adélka krásné a roztomilé děvčátko, ale navíc je prý i velmi hodná. A jakou že to má televizní kráska novinu? V květnu by se ráda vrátila na obrazovku. „Není to tak, že bych se dceři nechtěla věnovat, ale práce mi začíná chybět. Adélka je moc hodné dítě, dobře spinká i v noci, takže únavu zatím na sobě nepociťuji. V květnu by mi měla končit mateřská, tak bych se ráda vrátila do práce,“ přiznala na Nově šťastná maminka.

Renáta malou Adélku porodila v polovině prosince a krátce po odchodu z porodnice už byla štíhlá jako proutek. Měla štěstí. V těhotenství moc nepřibrala a to málo téměř vše nechala v porodnici. „Asi mám to štěstí, že nemusím kila navíc řešit. Sama jsem totiž moc nekojila, Adélku jsem skoro od začátku přikrmovala,“ řekla moderátorka, když se přišla podívat do televize na své kolegy.

Na další miminko zatím moderátorka nepomýšlí, přesto by u jednoho nechtěla zůstat. „Určitě s partnerem plánujeme dalšího potomka, ale zatím je na pořadu dne naše Adélka. Je to náš uzlíček štěstí, nemůžeme se jí nabažit. Často se mě lidé ptají i na svatbu, ale ani tu zatím nehrotíme. Je nám s Michalem takhle dobře,“ dodala.

Autor: red
Video se připravuje ...