Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dost zvláštní: Anna Kadeřávková odhalila tajemství své štíhlé postavy! Tohle raději nedělejte…

24. dubna 2017 | 18:17

Herečka Anna Kadeřávková dostala od vínku štědře naděleno: štíhlou vysokou postavu a dlouhé blond vlasy. Opravdu je ale za její krásou a atraktivní figurou jen příroda?

V černých bikinách, v nichž můžete půvabnou Annu Kadeřávkovou (19) najít na fotkách na sociální síti, vypadá úchvatně. Takže komentáře typu: „Sluší ti to, jsi krásná!“ jsou rozhodně trefné. Anička se totiž pyšní ukázkovou postavou, kterou jí nelze než závidět. Člověk by až nevěřil, že ji má úplně zadarmo… Tedy bez muk v posilovně a všemožných diet!

Hereččiny křivky jsou natolik perfektní, že si jako Rozina v seriálu TV Nova Ulice mohla bez problémů zahrát modelku. Proto také její postava odletěla na rok do Ameriky, a to nejen zdokonalit se v angličtině, ale především prorazit ve světě modelingu.

Modelky si obvykle musejí hlídat každý gram, některé se vlastně nikdy dosyta nenajedí a před takovou přehlídkou mnohé z nich hladoví úplně. Žijí snad ze vzduchu… To ale rozhodně není případ Anny Kadeřávkové! Ta se v jídle nijak neomezuje. V restauraci jí můžete „načapat“ třeba nad obrovskou porcí hranolek a ještě větším hamburgerem.

No, má to holt někdo kliku… Jen málokomu se poštěstí vypadat tak báječně, i když pro to nehne ani prstem, ba právě naopak. Tak si z ní raději příklad neberte!

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...