Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krása pohledět: Jak bydlí Míša Tomešová? S manželem a miminkem žijí v tomhle luxusním domě!

24. dubna 2017 | 16:14

Herečka Míša Tomešová (25) se jako téměř novopečená maminka raduje spolu s manželem Romanem (29) z malého Kristiánka. Těsně před porodem se však stihli manželé přestěhovat do nového domečku. Jak rodinné hnízdečko vypadá?

Herečka Míša Tomešová, dříve Doubravová, se od února potýká s úplně novou rolí - rolí matky, což je asi její nejdůležitější životní role, která se divadlu ani prací před kamerou nevyrovná. Herečka se sice netají tím, že jí hraní a divadlo chybí a se svojí akční povahou se bude chtít na jeviště brzy vrátit, ale stejně tak je vidět, že si mateřství náležitě užívá.

Po jejím boku neustále stojí manžel, muzikálový zpěvák Roman Tomeš, který si spolu s Míšou užívá první měsíce jejich roztomilého syna a kromě toho se stará o jejich nové rodinné hnízdečko v Úvalech u Prahy. Tam si pár pořídil krásný rodinný dům, o kterém v jejich věku marně sní spousta mladých lidí.

Roman se pochlubil fotkou, na které je vidět, že dře jako kůň! Dlažba, židle, stoličky, všechno dělá sám a ručně! Tomu se říká šikovný manžel... Díky fotce ale máte i možnost se podívat, jak to u nich vypadá! Dům krásný, ale pozemek zatím ještě úhlednou zahrádku rozhodně nepřipomíná...

Autor: red
Video se připravuje ...