Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Robinsonka Nika promluvila o noční můře na ostrově! Co já jsem to vychovala, říkala jí máma

Nika Doné.
24. dubna 2017 | 01:14

Bojovnice z Robinsonova ostrova Nikola Donéová se svěřila s děsivou noční můrou, kterou tam prožila. Když jste odděleni od rodiny, přátel a veškeré civilizace a nemáte ani mobilní telefon, může vás něco takového úplně sebrat…

Nika Donéová (29), jedna ze soutěžících reality show Robinsonův ostrov, se rozpovídala o životě na Filipínách. Prozradila, jaký děsivý sen ji na ostrově provázel. „Mně se tam zdál sen, že mi umřela babička. To bylo v době, kdy jsem byla na Mayonu. Bylo to hrozné. Byla jsem úplně rozhozená. Sice vím, že se říká, že co se zdá, to se neudá, ale stejně to tam člověka psychicky hrozně semele,“ prozradila Nikola Prásku.tv.

Nika také popsala, jak těžké to bylo pro její maminku, když jí řekla, že jede na Robinsonův ostrov. Byla z toho úplně zdrcená. Věděla, že nemá smysl dceři nic rozmlouvat. Ale alespoň chodila po domě a říkala: „Pane Bože, co já jsem to vychovala! Ty se tam zabiješ!“ Nevlastní otec odvážnou Nikolu naopak podporoval. Na rozdíl od matky, která rozhodnutí dcery nesla velmi těžce, měl život v přírodě a divočině vždy rád, a tak nijak nezastíral, že by tam jel s chutí sám.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...