Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Údajně byla dva roky těhotná a potom... Porodila kozu!

17. dubna 2017 | 18:45

Afrika je kontinent, kde se často dějí nepochopitelné věci, ale tohle už je moc... Nigerijská média informovala, že v městě Port Harcourt po dvouletém těhotenství žena porodila kozu.

K bizarní zprávě je přikládáno video, na kterém je vidět, jak jedna žena druhé pomáhá rodit a opodál se v kaluži krve válí na betonové podlaze plod, který opravdu připomíná kůzle.

V záběru se objeví i ruka někoho, kdo tuto příšernost nahrává na mobilní telefon. „K porodu došlo na bezplatné klinice, kterou zřídil místní evangelistický pastor Jerkins Tar. Ta těhotná žena se tady prostě objevila a požádala o pomoc,“ uvedli zaměstnanci kliniky.

VIDEO NAJDETE ZDE. STAČÍ KLIKNOUT>>

O události nejdříve informoval Twitter, pak se přidaly i všechny hlavní deníky v zemi – Nigeria Today, Daily Post a Herald. Jméno rodičky nebylo zveřejněno. Čekají ji ale velké problémy, protože byla obviněna z čarodějnictví.

„Že by žena porodila kozu, není možné. Ovšem vrozené vývojové vady mohou být velmi rozličné, některé i mostrózní. Takže česky řečeno – ta nigerijská žena porodila zrůdu. A při větší představivosti a fantazii může její novorozenec skutečně připomínat kůzle,“ uvedl MUDr. Radim Uzel, gynekolog, porodník a sexuolog.



Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...