Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Animované hity na Velikonoce: Krteček, Šebestová a spol.

Velikonoce budou plné pohádek
19. dubna 2014 | 11:00

Kdo se kouká – nezlobí. Udělejte radost svým dětem a pusťte jim dobrodružství jejich oblíbených kreslených postaviček! To nejlepší z české klasiky můžete stahovat zdarma, snadno a zcela legálně v on-line kině www.ivio.tv.

Krtkova dobrodružství
Populární hrdina Zdeňka Milera je tady, aby potěšil malé diváky ve 49 zábavných příbězích. Všetečný krteček zažívá veselé příhody na louce i ve světě lidí a setkává se se svými přáteli.
http://ivio.tv/4010/Krtkova-dobrodruzstvi


Mach a Šebestová
Postavičky oblíbeného seriálu chodí stále ještě do 3. B – a ve 26 epizodách prožívají barvitá dobrodružství díky kouzelnému sluchátku. Samozřejmě u toho nesmí chybět ani věrný pes Jonatán.
http://ivio.tv/4012/Mach-a-Sebestova


Pejsek a kočička
Autor: archiv
Povídání o pejskovi a kočičce
Zvířecí hrdinové Josefa Čapka se vracejí v 6 epizodách, aby potěšili malé i velké diváky svými příhodami. Podívejte se, jak dělali dort. A jak se setkali s panenkou, která tence plakala!
http://ivio.tv/4014/Povidani-o-pejskovi-a-kocic


Pojďte, pane, budeme si hrát
Malý a velký medvěd jsou kamarádi do nepohody. Potkali se náhodou u Kolína - a už se nikdy nerozešli. V seriálu Břetislava Pojara zažívají chlupatí kamarádi 11 hravých dobrodružství.
http://ivio.tv/4024/Pojdte-pane-budeme-si-hrat


Žofka
Autor: archiv
Žofka a spol.
Nezbedná opice Žofka pořádá maškarní bál, odhaluje zákeřného zloděje nebo zachraňuje z nesnází pana Levharta! Dvacet veselých příhod nezklame malé ani velké diváky.
http://ivio.tv/4017/Zofka-a-spol

Video se připravuje ...