Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 nejbizarnějších věcí, které pořídíte v automatu. Použité kalhotky, svatbu i živého humra

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    30. března 2014 | 10:00

    Automaty na kávu, bagety i sušenky už najdeme téměř všude. Ve světě už ale fungují i mnohem šílenější "stroje". Napadlo vás někdy, že si v automatu pořídíte ženicha, podprsenku nebo třeba zlatou cihličku? A nejen to...

  • Čistého a voňavého pejska

    1961378:gallery:true:trueMytí našich chlupatých domácích kamarádu už nemusí být tou příšerně mokrou a nepohodlnou prací, kterou jsme vždycky museli udělat ručně. A to díky francouzskému podnikateli Romainovi Jarrymu, vynálezci automatu Dog-O-Matic. Jeho stroj nabízí kompletní psí koupel, včetně šamponovaní, opláchnutí a usušení teplým vzduchem. Pokud vám tedy nevadí, že se budete muset rozloučit v přepočtu s asi sedmi stovkami, můžete otevřít posuvné dveře, umístěte psa v kabině, a nechte stroj udělat všechnu špinavou práci za vás. Koupel trvá asi 30 minut, pět oplachování, a dalších pětadvacet pak sušení. A co když váš pes není z koupele příliš nadšen? Vždycky máte možnost otevřít dvířka a vyndat ho ven. Jarry ale tvrdí, většina psů se obvykle po několika minutách uklidní. Co jim také zbývá, že?
  • Nového manžela

    Svatební automat
    Autor: listverse
    Omrzel se vám už váš starý manžel, nebo si chcete tenhle svazek jen vyzkoušet? Pak je tenhle automat pro vás ten pravý. AutoWed nabízí simulovanou kompletní svatbu. Nechybí obligátní audio otázka, pár snubních prstýnků, a dokonce ani vytištěný oddací list. Stačí jen zadat vaše jména pomocí klávesnice a můžete vyrazit do země manželské blaženosti. Velké odstupné po rozvodu ale nečekejte. Celý akt je samozřejmě právně neplatný.
  • Dokonalý účes

    Pro krásné vlasy potřebujete správnou péči
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Zničil vám vítr nebo déšť váš dokonale upravený účes? Pak zřejmě uvítáte další z pouličních automatů, který se překvapivě jmenuje "zkrášlovací automat". Jde vlastně jen o stroj s kulmou, která se zahřeje až po vhození peněz. Díky vysokým teplotám zůstává keramický přístroj sterilní, takže nemusíte mít obavy, že byste od předchozí zákaznice třeba chytili nějaké vešky.
  • Živého humra

    1961376:gallery:true:trueAutomat, který funguje úplně stejně, jako ty, na které narážíte v supermarketech a na poutích, najdete v nejčastěji v japonských restauracích, ale i na ulici. Stačí jen vhodit příslušný obnos a v The Lobster Zone si s pomocí mechanických kleští vyhlídnutého korýše z vody vylovíte. Jako plyšáka z herního automatu. Lovit živé humry je podle nás už ale poněkud zvrhlé.
  • Použité kalhotky

    Kalhotky
    Autor: Shutterstock.com
    Ještě zvrhlejší je však kupovat si v automatu použité kalhotky puberťaček. neděláme si legraci. V Japonsku si na své přijdou nejen gurmáni, ale i fetišisté. V pouličním automatu tady pořídí "buru-sera", což jsou kraťasy na tělocvik a kalhotky, které nosily místní náctileté školačky. I když bylo tyto automaty v roce 1993 oficiálně postaveny mimo zákon, i dnes na ně v zemi vycházejícího slunce často narazíte. Zkrátka, kde je poptávka, tam je i nabídka...

Klíčová slova:  automat, bizarní, svatba, zlatá cihla
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...