Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nadržená babča: 100. narozeniny oslavila se striptérem, sama si ho objednala

23. ledna 2014 | 11:20

VIDEO: Většina z nás miluje narozeninová překvapení. Doris Deahardie (100) už má ale ráda své jisté. Proto si na oslavu kulatin radši sama vybrala a objednala mladého striptéra. A jeho vystoupení si vážně užívala.

Tahle babča z britského městečka Saundby si umí život i přes svůj pokročilý věk vychutnat. A nebrání se ani adrenalinovým zážitkům. Naopak je vyžaduje.

Původně totiž Deahardie chtěla své narozeniny oslavit stylově ve vrtulníku. Problém však byl, že měla poněkud neobvyklý požadavek na pilota.

"Zeptala se mě, jestli by se, když budou ve vzduchu, mohl pilot jen pro ni svléknout," prozradila deníku Retford Times její snacha Sharon. "Řekli jsme jí, že ne, že piloti tohle nedělají. Nejsou za to placeni a navíc by to bylo nebezpečné," dodala.

Doris Deahardie oslavila své své 100. narozeniny striptýzem. A pořádně si to užila!
Autor: reprofoto youtube.com

Zklamaná oslavenkyně tak rychle vymyslela náhradní plán. Oslavu uspořádala v hospodě a pozvala si na ni pohledného striptéra, kterého si sama na internetu vybrala. A do zvláštních požadavků zaškrtla přání "do naha".

Když nadešel "den D" neponechala nic náhodě a na vystoupení pohledného mladíka se předem připravila. Přinesla si s sebou lahvičku masážního oleje a šlehačku ve spreji.

Doris Deahardie oslavila své své 100. narozeniny striptýzem. A pořádně si to užila!
Autor: reprofoto youtube.com

Do vystoupení, které provázela známá písnička I Sexy And You Know It, se pak aktivně a s chutí zapojila. Svalnatého krasavce osahávala a dokonce si od něj nechala slízat šlehačku z tváře.

"Bylo to úžasné, byl to skutečně báječný večer. Ten výraz v její tváři, když před ní stál rozkročený! Bylo skvělé vidět, jak si to i ve sto letech užívá," prozradila ještě Sharon.

Video se připravuje ...