Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zpověď redakce: Čím si zpříjemňujeme podzim? Sexem, beaujolais a Amélií

  • Máte nějaký zaručený recept na to, jak si zpříjemnit podzim? Naše redaktorky ano.
    17. října 2013 | 13:00

    Ano, podzim je krásný, voňavý, barevný, ale taky deštivý, studený a trochu depresivní. Proto jsme vám prozradily, čím si na podzim děláme radost, aby nám bylo fajn.

  • Majka Dvořáková, redaktorka Blesk pro ženy


    ...
    Autor: archiv redakce
    Když vyleze sluníčko, chodím s vnukem na kaštany a ořechy. A je to fakt blaženost. Konečně mám zase někoho, kvůli komu můžu mít narvané kapsy jeřabinami, kaštany a šípky, kdo je šťastný se mnou a já s ním. No a deštivé dny trávím v posteli… topení na plné obrátky, milování, a usínání v objetí. To zbožňuju na podzim a v zimě nejvíc.
  • Olga Trešlová, redaktorka Blesk hobby

    ...
    Autor: archiv redakce
    Na parapet kuchyňského okna jsem postavila velký truhlík s vřesem a rozkvetlými bramboříky a rozložila ozdobné dýně, nakoupila  jsem zázvor, med a citrony na skvělý čaj. Když je hezky, užívám si venku poslední teplé sluneční paprsky.
  • Simona Procházková, redaktorka Blesk pro ženy


    ...
    Autor: archiv redakce
    Podzim nepatří mezi moje nejoblíbenější roční období, ale i tak se ho snažím užít naplno. Začínám nakupovat vánoční dárky, pořídím si spoustu svíček, které nádherně provoní celý byt (mám je doma rozeseté úplně všude, i v koupelně), vyrážím do lesa a fotím nádherně zbarvené listí a konečně mám trochu času na přečtení všech knížek, které se mi přes léto nakupily.
  • Lenka Chvostová, redaktorka bleskprozeny.cz

    ...
    Autor: archiv
    Jako na většinu z vás, i na mě v tomhle období začíná doléhat splín. Zvlášť když je venku pošmourno, prší a teploměr ukazuje kolem deseti stupňů. Proto jakmile se obloha projasní a sluníčko nám začne dokazovat, že ještě neztratilo sílu, vyrážím do přírody. Nádherně zbarvené listí je totiž tím jediným, co na podzimu miluju. Pohled na krajinu topící se v tisících tónů červené, oranžové a žluté, mě doslova nabíjí energií a optimismem. A když už venku začne být opravdu hnusně, napustím si vanu plnou horké vody, kápnu do ní voňavý olejíček, naliji si sklenici dobrého vína a s nějakým zamilovaným románem se do ní alespoň na hodinu naložím.

  • Erika Pilátová, redaktorka Blesk pro ženy


    ...
    Autor: archiv redakce
    V naší domácnosti se vůbec poprvé objevila nová televize. Hlavní důvod, proč ji máme, je, že si chci pustit svoje oblíbené filmy. Připadám si teď jako v luxusním kině. Poté, co večer "zavřu domácnost", naliji si sklenku červeného a zachumlám se do deky, příběh začíná. Mám za sebou Amélii z Montmartru, Nesnesitelnou lehkost bytí a My Fair Lady s Audrey Hepburn. Až se budu chtít zasmát, budou to Světáci, a když budu mít chuť ronit slzy, horu kapesníků si připravím na Tanec v temnotách nebo Prolomit vlny.
  • Andrea Zelníčková, redaktorka bleskprozeny.cz

    ...
    Autor: archiv redakce
    Jsem vyložené letní typ, takže s přicházejícím podzimem postupně ztrácím veselou náladu a chuť být co nejčastěji na čerstvém vzduchu. Nejvíce mi asi pomáhá pravidelné "hudrování" na déšť, vítr a spadané listí. Někdy si večer uvařím oblíbený zelený čaj, probírám se fotografiemi z léta a těším se na chvíli, kdy zase obléknu oblíbené šaty.

  • Eliška Fejt Frühaufová, redaktorka Blesk pro ženy


    ...
    Autor: archiv redakce
    Tím, že si koupím nějaký sezónní kousek do šatníku nebo botníku. Třeba květované gumáky na práce kolem chalupy nebo nový vaťák na vycházky do lesa. No a co, že nejsou dvakrát sexy. I když mě v tom vidí jenom srny (a manžel), mám z toho vždycky hezký pocit.
  • Alice Rossi, redaktorka Blesk pro ženy


    ...
    Autor: archiv redakce
    Obvykle si podzim zpříjemňuji čekáním a následným popíjením beaujolais. Letos kojím, takže svou pozornost zaměřím na horkou čokoládu v kelímku při procházkách parkem. A budu se radovat, že nosím nový, teplý kabát, ve kterém nejsou vidět kila navíc.

    A čím si zpříjemňujete podzim vy? Napište nám na Facebook, nebo do komentářů pod článek. Krásný podzim všem!

Autor: Majka Dvořáková
Klíčová slova:  anketa, redakce, zpověď, podzim, sex, svíčky, kniha, procházka, film
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...