Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejlevnější podprsenka na světě: Stojí třicet korun!

Takhle vypadá nejlevnější podprsenka světa.
7. června 2013 | 15:30

O čtyři stovky levnější než nejvýhodnější kousky z konfekce - taková je cenově nejdostupnější podprsenka ve Velké Británii. A údajně i na celém světě. Je prý jen otázkou času, kdy si ji začnou kupovat miliony žen...

Nepatří mezi designové záležitosti, není zrovna sexy a na první pohled se hodí spíš do fitka než pod večerní róbu. Oproti ostatním podprsenkám má ale jednu výhodu: stojí pouhou jednu libru, tedy v přepočtu třicet korun.

S nápadem vyrábět podprsenku, kterou si bude moci dovolit úplně každá žena, přišel britský řetězec, jehož heslem je "vše za libru" - platí to pro potraviny, čisticí prostředky, hračky nebo třeba elektroniku.

Za tuhle v dnešní době úsměvnou částku si teď zákaznice mohou pořídit podprsenku sportovního typu, a to dokonce ve třech barvách. Výrobce navíc přísahá, že umí zpevnit hrudník, zlepšit držení těla a zbavit nositelku bolesti zad.

Reakce žen na sociálních sítích jsou velmi rozmanité, od "překvapivě pohodlná" po "je příliš tenká a prosvítá". Podle mluvčího řetězce se ovšem už během prvního dne prodalo 100 000 kousků! A miliony na sebe prý nenechají dlouho čekat.

Koupila byste si podprsenku za 30 Kč?
93,9%
6,1%
Děkujeme za Váš hlas!
519 hlasů
34 hlasů

Autor: mab
Video se připravuje ...