Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zázračná matrace z ametystu: Odstraní bolest, únavu i stres!

Díky špičkové technologii dokáže matrace Biomat zastavit a zvrátit degenerativní cykly onemocnění a urychluje proces obnovy buněk. Posttraumatické a pooperační hojení tak probíhá o 57% rychleji.
28. dubna 2013 | 21:00
Prezentace klienta |

Investujte do svého zdraví! Je to to nejcenější, co máte. Ať už vás trápí nemoc, pooperační komplikace, chronický stres, deprese, nedostatek spánku nebo se jen chcete cítit lépe, zdravotní matraci Bio-Mat stačí jen pár minut denně.

Nejde přitom o žádnou vymoženost moderní doby. Na zázračné účinky přírodních jevů spoléhaly lidé už před více než 5000 let. Už tehdy věděli, že lze využít přírodních sil, aby zůstali zdraví a silní.

Nová technologie použitá ve zdravotní matraci Bio-Mat v sobě kombinuje hned několik přírodních jevů: dlouhé infračervené světlo - nejbezpečnější a nejprospěšnější typ světelných paprsků, anionty, které dodávají energii celému tělu a hojivou sílu ametystových krystalů, které zesilují účinek světelných vln a iontů.

Společné účinky těchto tří mocných přírodních sil spojené v Bio-Matu umožňují odstranění toxinů, uklidnění kloubů, úlevu od stresu a zvýšení tělesné teploty ke snazšímu spalování kalorií a kontrole hmotnosti. Je o nich dokonce známo, že zbavují tělo škodlivin z alkoholu a působí baktericidně.

Díky špičkové technologii dokáže matrace Bio-Mat zastavit a zvrátit degenerativní cykly onemocnění a urychluje proces obnovy buněk. Posttraumatické a pooperační hojení tak probíhá o 57% rychleji.

Zdravotní matrace Bio-Mat pomáhá snižovat otoky, zlepšuje prokrvení a bylo prokázáno, že ničí rakovinné a virové buňky bez poškození okolních zdravých buněk. Pronikne 15 až 20 centimetrů do nejniternějších částí organismu, podporuje proces hojení a regeneraci nervových a svalových tkání.

Tato technologie je používána v lázních a v ordinacích praktických lékařů po celém světě. Fyzioterapeuti, chiropraktici i specialisté na akupunkturu si jsou vědomi jejího přínosu pro své klienty. Pro své zaměstnance nechaly tyto matrace na pracovištích nainstalovat společnosti Boeing a Microsoft.

Začněte se tedy již dnes starat o své zdraví a pohodu. Kvalitní spánek v noci nebo krátké pětadvacetiminutové zdřímnutí na zdravotní matraci Bio-Mat mohou zajistit, že léta, která vás čekají, budou zdravější, a vy si budete moci užívat života aktivně a naplno!

Produkt Bio-Mat je lékařský výrobek s FDA (U.S. Food and Drug Administration) registrací #10025027.

Klíčová slova: netmedik.cz, biomat, matrace, ametyst, rakovina
Související články
Video se připravuje ...