Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kalhotky místo make-upu. Je tohle nový japonský trend?

12. března 2013 | 06:00

Japonsko objevilo nového perverzního super hrdinu. Je jím Panty Man, tedy muž s kalhotkami. Na tom by nebylo nic divného, kdyby je nenosil na obličeji, a kdyby se jím neinspirovaly mladé dívky.

Super hrdina, účinkující v japonském manga filmu, má nadpřirozené schopnosti právě díky kalhotkám, které má nasazené (nebo oblečené?!) na obličeji. A mládež na to okamžitě zareagovala. Když může nosit na obličeji kalhotky Panty Man, tak proč ne my?!

Kniha pro fetišisty

Japonci nejsou zrovna národ těch největších konzervativců, a proto se nelze divit, když po velkém úspěchu s filmem, vyšla fotografická kniha, znázorňující japonské školačky na mnoha místech s kalhotkami na hlavě. A nás okamžitě napadá jediná otázka. Je tohle vůbec morální?!

Jedinou útěchou nám ale může být, že celá taškařice okolo Panty Mana je nesmyslnou parodií, právě na manga filmy a japonské super hrdiny. Zkrátka i tady platí, že čeho je moc, toho je až příliš.

Škoda ovšem, že se vzoru super hrdiny "nechytli" japonští muži. Ti by totiž nosili trochu více než úsporný oděv! Hrdina má na sobě jen kalhotky a kus látky, který zakrývá opravdu jen to nejnutnější!

Podívejte se na filmový trailer!

 

Autor: ema
Video se připravuje ...