Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Moc stará na modling? Ani náhodou! Lze ho dělat i v důchodu

25. října 2017 | 14:00

Většinu šedesátnic máme stále zatím zaškatulkované jako ženy, které se těší na důchod, až ho budou trávit s vnoučaty. Pomalu si ale musíme zvykat, že spousta žen v tomto věku bude bourat zajeté stereotypy. Jako například tato francouzská modelka.

Modelingem se začala živit až ve třiceti letech. Tehdy už zaujala tím, že odmítala vylepšovat svou pleť omlazujícími krémy či si barvit vlasy. Naplno se jí podařilo prorazit až o patnáct let později, kdy se ve svých 45 letech přestěhovala do New Yorku. Tehdy byla jednou z tváří firem jako Macy’s, AT&T nebo MasterCard.

Sama o sebe podle svých slov však příliš nepečuje. Trochu cvičí, jí organickou stravu a tělo i vlasy si natírá řepkovým olejem. Se svým vzhledem je nyní spokojená více, než když jí bylo 20. A módní značky se o ni doslova perou. Od roku 2012 je tváří řetězce Marks & Spencer, v poslední době nafotila kolekci plavek pro The Dreslyn a spodního prádla pro Land of Women. Podívejte se na přehled nejlepších fotek Yazemeenah Rossiové v naší galerii.

Další zajímavé fotogalerie naleznete ZDE na webu Reflex.cz >>>

Autor: Martin Bartkovský, Reflex.cz
Video se připravuje ...