Úterý 14. května 2024
Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie
Polojasno 22°C

Dovolená za pár kaček: Skvělé nabídky se slevou až 62 %

Cestování
25. května 2012 | 15:25

Blíží se čas dovolených a každý už se určitě těší na zasloužený odpočinek! Zajeďte se zrelaxovat do Krkonoš či někam k moři se skvělou slevou! Stovky kratších či delších pobytů naleznete na Sleviste.cz.

Pro ty, co dávají přednost dovolené u moře, je skvělá nabídka na týdenní letecký zájezd do Egypta. Můžete se těšit na all inclusive, pláž u blankytně modrého moře, bazén u hotelu, saunu, denní a večerní animace, sportovní centrum či internetovou kavárnu. To vše se 40% slevou za neskutečných 9 490,- Kč.

Jste milovníci procházek či jízdy na kole? Pak je tu právě pro Vás skvělá příležitost jak prozkoumat přírodu Broumovska a Adršpašsko-Teplických skal. Pojeďte si užít skvělých 6 dní ve dvou s polopenzí. Poznejte krásnou přírodu a užijte si báječné dny! Nyní můžete zakoupit se 47% slevou za neuvěřitelných 3 890,- Kč.

Nechce se Vám nikam za hranice a raději si odpočinete v České republice? Vyražte ve dvou na 3 dny do Krkonoš a užijte si skvělý odpočinek v horách. Užijte si báječné dny ve dvou s polopenzí. Zkusíte si novinku aquazorbing nebo přemostění ve vysokých výškách na laně, zahrajete si šipky s Vaší polovičkou a odpočinete si v sauně. Až Vám vyhládne doplníte energii kávičkou se zmrzlinovým pohárem. Ke každé večeři navíc očekávejte láhev značkového vína, kterou sami vyberete. Vyražte na 3 dny ve dvou se 40% slevou za pouhých 1 995,- Kč.

Nevybrali jste si z našich tipů? Pak se podívejte na další nabídky, které najdete ZDE!

Autor: pepa
Související články
Video se připravuje ...