Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chcete vařit zdravě a bez tuku? Pořiďte si keramické nádobí

Keramické nádobí Lamart - profesionální výrobky za nízkou cenu
17. ledna 2012 | 08:00

Praktické, odolné, ale i hezké na pohled. A především cenově dostupné. Keramické nádobí Lamart zkrátka boří mýty o tom, že kvalita musí být drahá.

"Pro přípravu jídla určitě nestačí mít jen kvalitní suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí, na kterých pokrmy připravujete. Vždycky platí, že obě složky musí být kvalitní – to, co jíte, a to, na čem vaříte", říká mistr kuchař Dalibor Navrátil, nositel francouzského rytířského řádu za přínos pro gastronomii Chaine des Rotisseurs, který si vaření bez nádobí značky Lamart už ani nedokáže představit.

Velký výběr vetších i menších hrnců s pokličkou i bez, stejně jako pánví všech barev a velikostí najdete na e-shopu Hobbyman.cz. Je jen na vás, jestli zvolíte černobílou klasiku nebo do své kuchyně vnesete trochu veselých barev.


Luxus za nízkou cenu

I v kuchyni čím dál tím víc klademe důraz na kvalitu, bezpečnost, ale i nadčasový design. Keramické nádobí Lamart všechny tyto požadavky splňuje. Konečně je tu nádobí, které zosobňuje vše, po čem u kuchyňského nádobí touží moderní člověk.

Při jeho výrobě je kladen maximální důraz na každý detail, proto keramické hrnce a pánve Lamart splňují i ty nejpřísnější kriteria z hlediska zdravotního. Nádobí Lamart navíc maže rozdíly mezi kvalitou na vysoké úrovni a cenovou dostupností.

Pro zdravé vaření

Zdraví nás i našich blízkých je pro nás prioritou. Při výběru hrnců a pánví bychom proto měli být obezřetní. Keramické nádobí je skvělým řešením. Je ideální pro přípravu zdravé stravy s minimálním množstvím tuku, pro všechny, kteří chtějí zdravě a chutně jíst.

Keramické nádobí Lamart má oproti klasickým nepřilnavým povrchům podstatně lepší vlastnosti, je odolnější vůči mechanickému poškození a vysokým teplotám. V případě přehřátí prázdné keramické nádobí neuvolňuje žádné škodlivé látky.

Komerční prezentace

Autor: red
Video se připravuje ...