Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Co musíte umět, abyste byla středem pozornosti?

Ford Fiesta
11. února 2009 | 05:05

Přejete si být neodolatelná, žádaná a úspěšná? Dovolte, abych se vám představila. Jmenuju se Fiesta, ale říkají mi Nová Fiesta a ráda vám poradím co a jak, abyste na sebe uměla upoutat pozornost.

Být žádanou modelkou, to obnáší spoustu povinností. Skvěle vypadat, být zajímavá, umět překvapovat. Proto mě moji vizážisté vybavili tím nejlepším, co budu pro úspěšnou kariéru potřebovat.

Ford Fiesta
Autor: archiv

Být centrem pozornosti je smysl mého života. A jde mi to, myslím, dobře. Hlavně díky svým úžasně střiženým šatům, které mám ve skříni v 15 barvách.

Přiznám se, že se předvádím ráda. Třeba jak skvěle umím parkovat i do malých mezer. Přiznávám, pravda, že mi pomáhá můj parkovací asistent. Ale pssst, to je jen mezi námi.

Na benzínkách se hlavně chlapi občas smějí, že tankuju do zavřené nádrže. Pak se směju já jejich ztuhlým výrazům, když zjistí, že díky systému bezzátkového tankování se mi nádrž otevřela sama!

Ford Fiesta
Autor: archiv

Nejlepší ale je, když někam pospíchám a nemusím si pamatovat, kam jsem dala klíč. Prostě vím, že ho někde mám, a to stačí. Můj systém KeyFree si nějak poradí.

Než se objevím na večírku, v zrcátku se ujistím, že vypadám perfektně. Ono se pak samo sklopí a já jsem připravena být opět středem pozornosti.

Ford Fiesta
Autor: archiv

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...