Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Potřebujete zdraví, lásku nebo peníze? Přivolejte si anděla strážného!

  • O co všechno můžete anděly požádat?
    13. listopadu 2014 | 06:00

    Možná na anděly věříte a možná ne. Nutit vás k tomu nikdo nemůže. Pravdou ale je, že absolutní důvěra v tyto čisté bytosti a pokora, se kterou je požádáte o pomoc, vám může jejich pomoc opravdu přivolat. Metod, jak prosit anděly je více. Je jen na vás, kterou si vyberete.

  • Jak komunikovat s anděly?

    Meditace je jedním ze způsobů, jak komunikovats anděly
    Autor: profimedia.cz
    Komunikovat s anděly je poměrně snadné. Nutným předpokladem k tomu, aby vás andělé vyslyšeli, je ale vaše absolutní víra v tyto božské bytosti. Nejjednodušší způsob, jak anděly požádat o pomoc, je prostřednictvím andělských nebo tarotových karet. Pokud je neumíte vykládat sami, požádejte o pomoc zkušenou kartářku.

     

    Dalším ze způsobů komunikace s anděly je meditace nebo modlitba. Není potřeba držet se přesných slov. Místo toho si vymyslete vlastní prosbu. Čím upřímnější a niternější bude, tím snáze ji andělské bytosti vyslyší.

     

    V neposlední řadě můžete také zkusit napsat andělům dopis. Napište do něj, co všechno vás trápí a o co ho žádáte. Poté dopis nahlas přečtěte a spalte nebo zakopejte. Zvýšíte tak jeho účinnost. O co všechno můžete anděly požádat?1989946:gallery:true:true

  • O sílu a ochranu

     

    Autor: genzoman.deviantart.com
    Kdykoliv se budete cítit v nebezpečí, nebo budete zoufale potřebovat pomoc, či ochranu, přivolejte si k sobě všemocného archanděla Michaela. Představte si v mysli záplavu modré barvy a modrých andělů, omotávajících kolem vás svá ochranná křídla. Poté tiše vyslovte tato slova: "Archanděli Michaeli, volám tě ve jménu Boha. Sestup ze světla spolu se svými anděli. Prosím, pomoz mi, pomoz mi, pomoz mi!"
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
  • O moudrost a porozumění

     

    Autor: genzoman.deviantart.com
    Potřebujete pochopit svého partnera, uspět při pracovním pohovoru nebo zvládnout důležitou zkoušku ve škole? Požádejte o pomoc archanděla Jophiela. Tato andělská bytost je svázána se žlutou barvou a ovládá sedmou, korunní čakru. Ponořte se do meditace, pusťte si příjemnou hudbu, představujte si archanděla v záplavě zářivě žlutých paprsků, a pak v duchu jasně definujte s čím konkrétně a jak potřebujete pomoci.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
  • O lásku a souznění

     

    Autor: genzoman.deviantart.com
    Archanděl Chamuel nad vámi drží ochranná křídla, když máte milostné problémy. Ať už se něco nedaří v současném vztahu, nebo jste dlouho sami a rádi byste si někoho našli, o pomoc byste měli žádat právě Chamuela. Tato andělská bytost je spojována s růžovou barvou. Zapalte proto dvě růžové svíce - jednu za vás a jednu za vašeho partnera.

     

    Nalaďte svoje myšlenky, pocity a touhy na linku harmonie a klidu a vytěsněte ze své mysli všechno zlé a stresující. Představte si archanděla a jeho barvu a v klidu k němu promlouvejte. Popište mu, proč máte s partnerem problémy nebo jakého partnera byste si k sobě představovali. Poté mu poděkujte a svěřte vše jeho magickým schopnostem.

  • O zdraví

     

    Autor: genzoman.deviantart.com
    Vaše zdraví může upevnit archanděl Rafael, který je prezentován zelenou barvou. Přestože poskytuje potřebným zdraví, léčbu a konec bolesti, nikdy by žádost o jeho pomoc neměla suplovat lékařskou péči. Vzhledem k tomu, že prosba by vždy měla být co nejkonkrétnější, je potřeba znát svoji diagnostiku.

     

    Představte si sebe samotné v záplavě zelené - třeba jak stojíte na louce, uprostřed stromů, pod smaragdově zeleným vodopádem. Svěřte Rafaelovi, jaké máte potíže a co děláte pro to, abyste se jich zbavily. Požádejte ho o posílení vaší léčby a o sílu zvládnout všechny překážky.

  • O celkovou pohodu a klid

     

    Autor: genzoman.deviantart.com
    Přímo o peníze byste anděly žádat neměli. Můžete je ale poprosit o celkovou životní harmonii a klid, ke kterému sice nepatří tučné konto a ostrov v tichomoří, ale také ne zadlužení a exekuce. Pokud toužíte po klidném životě v harmonii, sepište seznam, co všechno k němu potřebujete. Poté si představte anděla zaplaveného růžovým a zlatým světlem - přesně to jsou barvy náležící archandělu Urielovi. Seznam mu přečtěte a poproste ho, aby vám pomohl najít ve vašem životě trvalý klid a mír.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
  • O smíření a odpuštění

     

    Autor: genzoman.deviantart.com
    Pokud jste někomu ublížili, nebo naopak on vám, nebo vás někdo opustil a vy jste se s tím stále nedokázali smířit, povolejte na pomoc archanděla Zadkiela. Jeho barvou je jasně fialová a ovládá druhou - sakrální čakru. Nejjednodušší je komunikovat s ním prostřednictvím prosebné modlitby. Sepněte ruce a vyřkněte tato slova: "Ve jménu nejvyššího pána, prosím sedm archandělů a jejich legie světla. Volám tebe, milovaný Zadkieli a tvé anděly a prosím vás, vyslyšte moji modlitbu. Děkuji ti za energii a za pomoc, kterou mi poskytneš." Pak už jen co nejkonkrétněji formulujte svůj problém.1988277:gallery:true:true
  • O dítě

     

    Autor: genzoman.deviantart.com
    Archanděl Gabriel je tím nejpovolanějším, koho můžete požádat, nedaří-li se vám otěhotnět. Gabriela charakterizuje čistá bílá barva a je to právě ten anděl, který zvěstoval Marii, že se jí narodí Ježíš. Je božím poslem, který pomáhá rodičům, dodává jim sílu a odvahu a schopnost komunikovat se svými dětmi. Představte si krásného anděla zalitého čistým, bílým světlem a poproste ho o potomka nebo o pomoc při řešení problémů s vaším dítětem.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ

Autor: red
Diskuse ke článku
.