Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Základní čtení z ruky zvládne každý! Co vás v životě čeká?

  • Objevte staré umění čtení z ruky, je to snadnější, než si myslíte
    20. května 2014 | 06:00

    Chiromantie neboli čtení z ruky neslouží jen k věštění budoucnosti. Odhaluje nám také mnoho dalších informací, například o minulosti, charakteru či potenciálu každého člověka.

  • Základy čtení z ruky

    Umění čtení z čar na dlani je velmi starou magickou metodou. Ovládali ho už staří Egypťané a kromě předpokladů a potenciálu mají unikátní čáry na dlani každého z nás také schopnost, jak nás před některými věcmi varovat.

    Chiromantie vychází z toho, že lidská dlaň je úzce propojena s nervovými zakončeními v mozku a mění se v souvislosti s věkem a zkušenostmi nositele. V dlaních se tak zrcadlí nejen vaše budoucnost a minulost, ale také například váš zdravotní stav, charakter nebo potenciál, o kterém možná ani sami nevíte.1989946:gallery:true:trueBylo by mylné se domnívat, že čtení z ruky se provádí pouze na jedné dlani. Ve skutečnosti totiž každá vaše dlaň prozradí něco jiného. Nejprve je důležité porovnat, zdali se cesty či křivky čar na obou dlaních shodují.

    Pokud ano, jste jedincem, který si je dobře vědom svého talentu. Jste vyrovnaní a využíváte svého vrozeného potenciálu na cestě k životnímu štěstí.

    Liší-li se vzhled vašich dlaní, pak se teprve hledáte a čekáte na impuls, který vám pomůže vydat se na správnou cestu vaším životem. Můžete také pociťovat vnitřní nespokojenost či neklid.

  • Jak poznat

    Hlavní dlaň zpravidla patří ruce, se kterou provádíte většinu každodenních úkolů. Jste-li pravák, bude s největší pravděpodobností právě pravá ruka vaší rukou hlavní. U leváku je tomu pak ruka levá. Toto pravidlo ovšem neplatí ve všech případech.1988277:gallery:true:true
    test hlavní ruky
    Autor: shutterstock.com
    Jednoduchý test, jak zjistit, která ruka je pro chiromantii vaše hlavní, je poslepu a bez soustředění spojit dlaně a překřížit prsty. Palec, který zůstal nahoře by měl definovat vaši hlavní ruku.

    Právě na hlavní dlani naleznete doslova mapu toho, co už jste v životě zažili a jak vás to ovlivnilo na vaší další cestě. Vedlejší dlaň vám naopak napoví, jaké jsou vaše dobré i špatné vlastnosti, jaké máte sny, emoce či očekávání. Právě to je důvod, proč se čtení z ruky provádí především z vedlejší dlaně, která vám odhaluje budoucnost. K tomu přitom slouží 4 základní čáry - života, hlavy, osudu a srdce.1991942:gallery:true:true

  • Čára života

    Neděste se, krátká čára života rozhodně neznamená, že zemřete mladí. Ve skutečnosti délka čáry života s délkou života samotného nijak nesouvisí. To, na co odkazuje, je vaše vitalita a váš přístup k životu. Naznačuje, jakou máte fyzickou odolnost a jak se stavíte ke každodenním situacím.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    Dlouhá nepřerušovaná čára je tou nejsilnější. Ukazuje, že její nositel má radost ze života, silnou fyzickou kondici a schopnost hravě překonat překážky.

    Dlouhá přerušovaná čára poukazuje na nepřílišnou spokojenost s dosavadním životem, ale také na změny, které budou následovat. Pravděpodobně procházíte obdobím, ve kterém se rozhodujete, jak se svým životem dál naložíte. Naznačovat ale může také nalomené zdraví.

    Tenká čára upozorňuje na probíhající nebo blížící se fyzické oslabení, ať už formou nemoci nebo úrazu. Upozorňuje ale také na celkovou nechuť do života a nedostatek energie. Rozhodně byste toto varování neměli brát na lehkou váhu.

    Rovná čára prozrazuje, že si nejste příliš jistí v sociálních vazbách. Vypovídá o malém sebevědomí a plachosti jejího nositele a problémům navazovat vztahy s jinými lidmi.

    Rozdvojení čáry života ukazuje na jedince, který je stabilní a stojí oběma nohama pevně na zemi. Jeho povaha je mu oporou, která mu dodává potřebnou sílu a sebedůvěru.1991942:gallery:true:true

  • Čára hlavy

    Čára hlavy definuje to, co bychom mohli nazvat duší - tedy vaše emoce, inteligenci, sociální cítění, zájmy, talent a celkovou psychiku.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
    Dlouhá rovná čára je ideální a značí silnou vůli, dobré sebevědomí a schopnost jasně sledovat své cíle. Snadno se rozhodujete, ale občas podceňujete intuici a umíte být poměrně krutí a nevnímaví k emocím ostatních.

    Krátká čára ukazuje na silně založenou praktickou stránku. Jste realista a máte velkou schopnost věci dobře zanalyzovat. Na druhou stranu máte poměrně nedostatek kreativity a občas se berete až moc vážně.

    Zakřivená čára je projevem vysoké inteligence i empatie a silné nezávislosti jejího nositele. Jste obdařeni fantazií a uměleckými sklony a nejste hluší k emocím ostatních.

    Nepravidelná čára upozorňuje na nízké sebevědomí a možné sklony k splínům a depresím. Také ukazuje na potřebu mít ve svém životě silnou osobnost, o kterou se můžete opřít a která vám "ukáže cestu".

    Rozdvojená čára je znakem velké kreativity, ale současně  i pragmatického uvažování. Nemáte problém v žádné duševní oblasti. Máte zdravé sebevědomí a znáte svůj talent, takže si snadno poradíte ve většině životních situací.1991942:gallery:true:true

  • Čára osudu

    Čára osudu je poměrně tajemným ukazatelem - u některých jedinců totiž nemusí být vůbec viditelná. Poukazuje to na skutečnost, že ještě nejste ve stádiu, kdy byste svoji budoucnost byli schopni pevně uchopit a jít po cestě, pro kterou jste se možná zatím ani nerozhodli. Proto také přítomnost čáry osudu automaticky naznačuje, že jste jedincem, který má svůj život pevně v rukách.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Rozdvojená čára značí silnou cílevědomost a dosažení úspěchu v profesní oblasti. Pravděpodobně se brzy osamostatníte a čeká vás klidné stáří.

    Tmavá a výrazná čára ukazuje na bezohlednost a agresi. Snažte se víc naslouchat svému okolí a neprosazovat jen sami sebe.

    Proměnlivá síla čáry naznačuje, že budete mít v životě snadná, ale i těžká období.

    Zakřivená čára ukazuje na velké životní změny.1991942:gallery:true:true

  • Čára srdce

    Ne nadarmo se této rýze na vaší dlani říká právě čára srdce. Ukazuje totiž na emoce a partnerské vztahy.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
    Krátká čára je znakem sobectví a nepříliš šťastného a klidného milostného života. Je také ukazatelem promiskuity.

    Dlouhá čára prozrazuje, že jste velcí idealisté a romantici. Celý život hledáte pravou lásku. Je-li čára výrazná, pak se vám to snadno podaří.

    Přerušovaná čára naznačuje citovou nestálost. Snadno se zamilujete, ale než najdete pravou lásku, bude to chvíli trvat. Pravděpodobně budete mít sklony k nevěře a problém se na někoho vázat.

    Rozdvojená čára ukazuje na sílu a stálost vašich citů. Máte velké charisma a jste velmi oblíbení. S láskou nemáte problém - přistupujete k ní s rozumem a vyrovnaně.1991942:gallery:true:true

Autor: brig
Diskuse ke článku
.