Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Test osobnosti: Vyberte si květinu a objevte, jací jste

  • Jaká květina se vám líbí nejvíce a co to na vás prozrazuje?
    17. května 2014 | 06:00

    Někdo miluje rozkvetlou louku, jiný skleníky plné exotických květů. Prohůlédněte si náš obrázek, na nic nemyslete a pak si vyberte jednu květinu, která se vám svým tvarem i barvou líbí nejvíc. Co o vás vaše volba vypovídá?

  • Kopretina

    kopretina
    Autor: shutterstock.com
    Jste sebevědomá, přátelská, milujete společnost a společnost miluje vás. Nemáte problém navazovat nové kontakty a jste ochotna bez problémů pomoci. Na druhou stranu jste poměrně kariéristka a máte sklony k perfekcionismu.

    Ráda si dopřáváte pěkné věci a marnotratně si potrpíte na luxus a drahé značky i když víte, že je úplně nepotřebujete. Jste vždy upravená a od partnera vyžadujete totéž. Ve špinavých botách a zmačkané košili u vás nemá šanci.

  • Orchidej

    orchidej
    Autor: shutterstock.com
    Jste poměrně uzavřená bytost, která jen velmi neochotně říká, co si opravdu myslí. Mezi lidmi, kteří jsou vám skutečně blízcí, bez problémů projevujete svoji citlivou a velmi kreativně založenou povahu, avšak v běžném životě se s oblibou schováváte za svoji pečlivě vykonstruovanou masku.

    Velmi si potrpíte na celkový dojem a nejste snadno ovlivnitelná. Máte auru tajemna, která ostatní přitahuje a obzvláště muži jsou z vás celí paf. Většinou ale mají strach vás oslovit, takže jste to často vy, kdo dělá první krok.

  • Konvalinka

    konvalinka
    Autor: shutterstock.com
    Na muže sice působíte jako křehká a naivní princeznička, kterou je potřeba ochraňovat před celým světem, ve skutečnosti jste ale velmi racionální a dokážete se o sebe dost dobře postarat sama. Upřímně, vaši cílevědomost by vám mohl leckterý muž jen tiše závidět.

    Nikdy se nespokojíte s průměrem nebo kompromisem a tak i od muže svých snů vyžadujete, aby s vámi držel krok. Ještě šťastnější pak budete, když si zaslouží váš obdiv. Milujete prožitky - dobré jídlo, netradiční dovolená a báječný sex, tak si představujete ráj.

  • Tulipán

    tulipán
    Autor: shutterstock.com
    Jste spontánní, zábavná a milujete dobrodružství. Nevydržíte dlouho na jednom místě a musíte mít pořád dojem, že někam směřujete a něco vás žene kupředu. Dvě věci opravdu z duše nesnášíte - stereotyp a nespravedlnost.

    V životě, stejně jako ve vztahu, razíte heslo: "s poctivostí nejdál dojdeš". Nerada hrajete dlouhé flirtovací hry, nepotrpíte si na intriky a rozhodně nejste typem, který by nevěru praktikoval, nebo byl ochoten snášet. Pro většinu mužů jste holka do nepohody a jako takovou vás milují.

  • Lotos

    lotos
    Autor: shutterstock.com
    Jste velmi kreativně a harmonicky založená. Máte spoustu nápadů, milujete hezké věci, řád a když k sobě věci i lidé dokonale ladí.  Nepotrpíte si na lezení po horách ani na bujaré večírky. Daleko raději relaxujete v klidu, v přírodě nebo s rodinou. 

    Toužíte po partnerovi, který by vám byl doslova spřízněnou duší. Hádky, žárlivost či lhostejnost u vás neuspějí. Hledáte nejlepšího kamaráda, který za vás bude dokončovat věty a do kterého budete zamilovaná i po 30 letech.

  • Vlčí mák

    vlčí mák
    Autor: shutterstock.com
    Jste naprostá žena vamp. Žádný z vašich bývalých na vás nemůže zapomenout a svým ctitelům přinášíte bezesné noci. Srší z vás vášeň, energie a živelnost, které muži jen těžko odolávají.

    I přes vaše nesporné kvality v bezprostřednosti, optimismu a neustálém nadhledu máte také své stinné stránky. Těmi jsou potřeba utrácet a především žárlivost. Zkuste v sobě občas zkrotit pekelný oheň na mírumilovné plápolající táborák.

  • Pampeliška

    pampeliška
    Autor: shutterstock.com
    Jste velmi organizovaná, taktická a máte sklony k melancholii. Dlouho trvá, než se někomu opravdu otevřete, ale pro své blízké dokážete udělat cokoliv. Rodina je pro vás doslova vším a jediným místem k opravdovému odpočinku.

    Ráda sníte s hlavou v oblacích a potřebujete proto partnera, který vás občas dokáže stáhnout zase na zem. Jste romantička a nikdy nezapomenete na výročí nebo narozeniny. Muž se s vámi cítí opečovávám a milován.

  • Slunečnice

    slunečnice
    Autor: shutterstock.com
    Jste individualistka, která k životu nepotřebuje nic a nikoho. Sama si otevíráte dveře i máváte na taxíka. Vaše krédo je, že tu uděláte lépe a rychleji než kdokoliv jiný, takže proč otravovat.

    Váš partner musí být především tolerantní a musí vám duševně stačit. Ať je klidně lenoch, vy na výlet vyrazíte sama, nesnesete ale, když se s vámi nebude schopen o oblíbené knize nebo politické situaci. Zkrátka víte, co chcete.

  • Růže

    růže
    Autor: shutterstock.com
    Vaše povaha je sice poněkud komplikovaná, ale rozhodně nepostrádáte charisma a osobité kouzlo. I když jste trochu panovačná, je to jen proto, že od sebe i od ostatních vyžadujete jen to nejlepší. Na kompromisy si příliš nepotrpíte.

    Podvědomě cítíte, že potřebujete partnera, který vám občas připomene, že nemusí být vždy nejprve práce a potom zábava. Nejlépe se cítíte s někým, s kým se můžete uvolnit a přestat se na chvíli stresovat.

  • Karafiát

    karafiát
    Autor: shutterstock.com
    Jste realistka, stojíte nohama pevně na zemi a jste na to hrdá. Romantiku si sice užít umíte, ale nepotrpíte si na přílišné důkazy lásky a velká dramata. Na takové pitomosti vy zkrátka nemáte čas.

    Jste loajální partnerka a pro své blízké uděláte cokoliv. Na druhou stranu se ale může zdát, že jste poměrně chladná a těžko na vás někdo pozná, jaké právě prožíváte emoce. Ti, co vás opravdu milují ale brzy prokouknou, že je to jenom vaše obrana.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.