Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svatba Williama a Kate: Co prozradil numeroskop a co říkají hvězdy

24. listopadu 2010 | 05:30

Termín tolik očekávané už je znám. Princ William a jeho snoubenka Kate se vezmou 29. dubna ve Westminster Abbey v Londýně. Přinese jim toto datum štěstí? Známá numeroložka odhalila, co se v tajemné řeči čísel skrývá. Renomovaný astrolog zase přečetl, co jim chystají hvězdy.

Zamilovaný pár se seznámil před sedmi lety. Dnes osmadvacetiletí snoubenci si během svého vztahu prošli krizemi i usmiřováním. Důvodem prý byla Williamova nechuť ke svazku manželskému. Vdavekchtivá Kate se ale konečně dočkala. Britský korunní princ ji v říjnu v africké Keni požádal o ruku. Na prst jí navlékl prsten své zesnulé matky Diany (†36). Ten nosil divokou přírodou už několik dní v batohu. Nádherný šperk s velkým modrým safírem osázený čtrnácti diamanty vyvolal mezi ženami celého světa šílenství. Každá touží po jeho věrné kopii.

Britové si užijí den volna

Svatba se bude konat třicet let po sňatku Williamových rodičů. Princ Charles si Lady Dianu (†36) vzal 29. července roku 1981. Jejich svatba se stala historickou událostí. Ulice Londýna zaplnilo více než šestset tisíc lidí. Kočár s novomanželi toužil spatřit každý. Obřad podle tradic a pravidel Anglikánské církve se tenkrát konal v Katedrále Sv. Pavla.

I nastávající královská svatba bude pro mnohé nezapomenutelným zážitkem. Británie dokonce na tento den vyhlásila svátek. Snoubenci si totiž přejí, aby každý mohl oslavit ten velký den s nimi. Královskou pokladnu obřad příliš nezatíží. Rodiny snoubenců náklady uhradí ze svého. Z peněz daňových poplatníků budou uhrazeny pouze náklady na bezpečnost.

Velkolepá svatba rodičům štěstí nepřinesla

Už teď začíná celý svět spekulovat o tom, zda bude svatba Williama a Kate stejně velkolepá, jako byla ta před třiceti roky. Ani pohádkový obřad a vše kolem něj však nemusí být zárukou rodinného štěstí a pohody. Důkazem je manželství princových rodičů, které skončilo hořkým, ostře sledovaným rozvodem.

Zjistili jsme proto pro vás, co nastávajícím manželům předpovídají tajemná čísla. Jaký osud jim předurčují. Numeroskop pro královský pár sestavila renomovaná numeroložka Marie Gita Gabrielli, která řeči čísel rozumí.

Čísla hovoří jasně

Datum vysněné svatby 29. 4. 2011 není špatně zvolené. I když z numerologického hlediska bychom našli i lepší. 29. den znamená vůdcovské schopnosti při zachování lidskosti. Čtvrtý měsíc značí jistoty a stálost, kterou nalézáme i v roce 2011 (součet čísel nám dává 4). Dají se tedy očekávat náhlé nečekané zvraty, které by mohly znamenat i jistou zmatenost. Pro představu: ten den by mohl přijít nenadálý prudký déšť.

Osudová jednička (součet celého data svatby) může předznamenávat  majestátnost připisovanou králům (1 – Slunce, ego, mužský princip). Den sňatku může naznačovat, že i novomanželský pár se občas bude cítit sám na rozhodování. K jedničkám se vzhlíží, nepustí si každého k tělu, míváme k nim respekt. Jednička může znamenat, i to že by si oba mohli zažít části společného života odděleni.

Okolím nepochopený princ

William je ve znamení Blížence, čínském Psu. Kate je Kozoroh a v čínském  Kohout. V partnerství je vždy lepší, když znamení Psa má žena a znamení Kohouta muž. Princ, který se narodil 21. den bude s osudovou 2 své novomanželce rozhodně nápomocen, ale byl by z něj i důstojný panovník (nejvíc prezidentů a vůdců státu bylo v tomto znamení). Během svého života je schopen nabrat na svá bedra mnoho závazků a utrpení ostatních a pak se jimi zaobírat, jako svými vlastními.

Blíženci i Pes jsou znamení extrovertní. Bude toho chtít hodně říci nebo se jinak předvést. Stále bude vyhledávat aktivity, které ho jakkoli zaměstnají.
Jako správný Blíženec bude mít pocit, že ho nikdo neposlouchá, nerozumí mu, nebo mu ani nechce rozumět… I přesto, že se tak navenek nemusí jevit, umí být skromný a ohleduplný.

Druhá lady Di

Datum narození Kate (9), i když obě její znamení jsou introvertní, jí dává do vínku „akčnost“. Ohnivý Mars velmi dobře analyzuje, nenechává se nikým zastoupit a má šmrnc. Navíc se k 21. dni narození Williama dobře hodí.
Kozoroha a Kohouta devítka povzbudí a ze všeho pak dokáže vytěžit.

Její osudové číslo je číslo 3. Tarotová karta 21 je nejvyšší ceněnou tarotovou kartou. 21 se nachází v Bráně moudrosti a její nositelé  jsou předurčeni k tomu, aby se rozdali světu, konali jen humánně. Podle typologie její tváře, je to osoba, která se umí postavit překážkám a jen tak ji něco nevyvede z míry. Za svým jednáním si bude vždy stát, neumí předstírat.

Společná cesta životem

Kate může svému manželovi pomoci v tom, aby nic nedělal polovičatě. On zas pro ni bude ztělesněním všestrannosti. Aby jejich vztah fungoval, budou spolu muset hodně komunikovat. Vysvětlit si své představy, názory a cíle.

Během společné cesty životem bude nezbytné, aby občas dali jeden druhému „volno“. Jen tak se mohou navzájem inspirovat a doplňovat. Stálý Saturn Kozoroha a těkavý Merkur Blíženců je fascinující jen tehdy, když se doplňují. Oba jsou velmi odlišní a proto se mohou tolik přitahovat.

Hvězdy svatbě nejsou nakloněny

Uznávaný astrolog Milan Gelnar zjistil, co si pro královský pár připravily hvězdy. "Již letmý pohled na soulad horoskopů zrození prince Williama a slečny Katie Middleton, jasně naznačuje, že tento pár se k sobě vyloženě hodí. Převaha souladných astrologických aspektů, dává tušit, že ti dva si budou opravdu rozumět. Pokud by zůstali spolu jako přátelé, budou se vyhledávat, budou si mít co říci a bude jim spolu dobře.

Bohužel o tom, co se stane poté, když pár překročí hranici přátelství a milenectví a vstoupí do svazku manželského, už hvězdy tak optimisticky nehovoří. Věci se značně zkomplikují, tím spíš, že pár bude veřejností a médii ostře sledován. Podstata prince Williama je spíše vzdušná, svobodomyslná, nekonfliktní, podstata Katie, je mnohem tvrdší, drsnější a akčnější. Případné soužití je pak zřejmě dovede do stavu, kdy se Katie může začít prosazovat více, než by bylo záhodno a zejména obecně společensky únosné. To pak sebou zákonitě může přinést vzájemné konflikty, trendy k vzájemným soubojům a přetahování se o energii.

Nebude-li si pak pár držet každý svou roli, která mu přísluší, lze očekávat jak vážné krize, tak i nastolení citového chladu. Velkou nadějí pro ně je, jejich schopnost rozumové domluvy i větší díl štěstí, které by se jich mohlo držet. Co se týká termínu, jejich svatby, tak nevěřím, že by jej vybíral astrolog. Při troše snahy, by jim našel mnohem lepší termín. Den svatby bude obecně hodně napjatý  a ani ve vztahu k oběma jedincům, nejsou hvězdy svatbě příliš nakloněny."

Autor: Lenka Chvostová, Krvs