Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Numeroskop na rok 2009

Přestaňte se trápi! Zima má spoustu slunečných stránek, které vám proteplí duši i tělo.
6. ledna 2009 | 09:11

Na co všechno se můžete těšit v novém roce 2009? Vše, co vás čeká a nemine, se dočtete v našem numeroskopu. Své životní číslo si sami lehce spočítáte z data narození.

V obecném měřítku by měl být rok 2009 rokem spolupráce, zvýšené citlivosti vůči problémům druhých a snahy vzájemně si pomáhat. Většinu hrozících problémů, které následující rok přinese, se budou vlády snažit řešit vzájemnou dohodou a společně. V této době však také můžou převládat sklony k utopiím a nerealistickým slibům.

S úsměvem se všechno zvládá snáz a smích je nejúčinnější zbraní proti těžkostem i nepřátelům.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Rozumíte-li řeči čísel, můžete poznat nejenom své schopnosti, ale i to, jak právě čísla zabarví běh událostí v nadcházejícím období. Stačí, když znáte datum svého narození, jednoduchým výpočtem pak zjistíte, co přinese následující rok 2009 právě vám.

Výpočet: den + měsíc + rok vašeho narození = Číslo životní cesty

Příklad: 22. 8. 2007 = 2+2+8+2+7 = 21 = 3 = Číslo životní cesty pro toto datum je 3.

1

Rok 2009 by vám měl plně vyhovovat. Už od února vám totiž do cesty postaví mnoho zajímavých setkání a příležitostí. Máte šanci navázat nová obchodní partnerství a získat zajímavé informace. A protože budete mít sklony dělat mnoho věcí najednou, bude užitečné, když se je naučíte dotahovat do konce – jen tak uvidíte plody svého úsilí, které však budou obdivuhodné. S velkou pravděpodobností rozšíříte také okruh svých známých v osobní rovině. Hodně potěšení vám přinese vlastní tvorba.

2

Následující rok bude pro vás patřit k těm náročnějším. Můžou se objevit problémy v partnerských vztazích nebo nejrůznější finanční starosti. A protože bude ohroženo vaše materiální zajištění, je důležité, abyste zvážila znovu svůj žebříček hodnot a spolu s ostatními členy rodiny našla finanční rezervy v rodinném rozpočtu. Všechny tyto vlivy vás budou nutit shánět nové zdroje příjmů. Příležitosti se naskytnou, ale dejte si pozor na varovné známky přepracovanosti a najděte si čas i na odpočinek.

Pohodlně se usaďte, vnímejte tu báječnou uklidňující vůni a v žádném případě se nenechte rušit.
Autor: archiv firmy

3

Zatímco někteří lidé z vašeho okolí si dělají starosti s budoucností, vás jakoby se problémy světa netýkaly. Je to tím, že svým pozitivním myšlením a aktivním přístupem dokážete těžit ze všeho. Nejdůležitější roli hraje váš smysl pro humor, který vás vždy spolehlivě drží nad vodou. Díky zvýšené inspiraci se vám povede skvěle při kreativních činnostech. Rok 2009 bude důležitý pro váš citový život. Zjistíte, že vše, co vás doposud trápilo, nestálo za to, a začnete se poohlížet po nových, vzrušujících možnostech.

4

Málokterý rok je citově tak nabytý, jako tomu bude v případě roku 2009, zvláště když obvykle většinu svého času věnujete pracovním povinnostem. Ty ale nyní zastíní váš vztah s partnerem a rodinné záležitosti, případně seznámení s novou láskou – příležitostí k seznámení budete mít spoustu. Možná si toho ale na sebe naložíte víc, než budete schopná unést, a to jak v pracovní, společenské, tak i v osobní rovině. V takovém případě se může dostavit nespokojenost a frustrace.

Někdy je lepší nechat ho odejít.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

5

Všechno, co se v následujícím období přihodí, vás bude nutit k tomu, abyste se zabývala hledáním své další cesty. Je to vysoce duchovní čas, který vás učiní mnohem vnímavější, než jakou vás zná okolí. Ve vašich vztazích bude docházet ke změnám, které vás hluboce zasáhnou, a dokud si neujasníte sama v sobě, co vlastně od partnerství očekáváte a případný rozpor mezi vašimi představami a realitou nevyřešíte, nepohnete se ve svém životě dál. Hlas srdce a intuice vám budou spolehlivým rádcem.

6

Více než na ostatní na vás budou působit karmické vlivy. Každý váš čin bude dříve či později (ale spíše dříve, a to ještě během tohoto roku) po zásluze odměněn. Proto vždy, než začnete jednat, rozmyslete si podrobně všechny své další kroky. Pokud se na své cestě za úspěchem vyvarujete bezohledného jednání, přinese vám zvýšená činorodost a vytrvalé úsilí sladké plody – rok 2009 pro vás může být společensky i finančně jedním z nejúspěšnějších. V opačném případě čekejte krizi.

Některé z nás si dokážou teprve bez manžela vybudovat šťastný život.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

7

Utřídit si hodnoty, životní priority a naučit se odpočívat – to bude hlavní úkol roku 2009, který budete pociťovat už od února jako nejtěžší. Vaše vztahy s okolím můžou být silně narušeny, s největší pravděpodobností budete mít dojem, že se vám vše vymyká z rukou. Všechno, co se ve vašem životě doposud ukázalo jako škodlivé, budete schopná s větším odhodláním opustit – ať už se to týká pracovního místa, nespolehlivého partnerství nebo bydliště. Na každé rozhodnutí si však nechte dostatek času.

8

Rok 2009 bude nesmírně aktivní, čekat můžete větší nezávislost ve vašich vztazích i v pracovní sféře. Očekávejte setkání s novými lidmi, kteří vám můžou pomoct prosadit vaše plány. A co víc, možná se mezi nimi najde někdo, kdo se stane vaším životním partnerem.
Ve všech oblastech vašeho života bude začínat něco nového, co jste už dlouho chtěla zažít. Možná se v příhodném okamžiku naskytne příležitost, abyste si splnila svůj sen z dětství, na který jste si doposud netroufala.

Přestaňte se trápi! Zima má spoustu slunečných stránek, které vám proteplí duši i tělo.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

9

Zřejmě budete mít častěji pocit, že věci nemají ten správný spád, jak byste potřebovala. To může vyvolat netrpělivost a nespokojenost se sebou samou. Smiřte se s tím, že v této době dosáhnete lepších výsledků spoluprací s ostatními než sólovými akcemi – a to v osobním i profesním životě. Obchodní vztahy budou v popředí a nebudou chybět ani příležitosti k postupu. Předchozí nápady by mohly nabrat konkrétnější podobu. Přátelství, které navážete nyní, může být trvalé a důležité.

Autor: Anna Bella Hýblová
Klíčová slova: bpž;bpz;numeroskop;2009;
Diskuse ke článku
.