Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Příběh čtenářky: Zásah vyšší moci dětem zachránil život

Děti si sedly ke kamarádce do nového auta a já jela za nimi. Najednou jsem viděla, jak auto s nimi vylétlo do vzuchu, otočilo se a dopadlo do pole.
21. srpna 2013 | 15:00
Prezentace klienta |

Nemusíme tomu věřit, ale mezi námi je spousta těch, kteří se nějakým způsobem setkali s nadpřirozenou (nebo chcete-li vyšší) mocí. Stejně jako naše čtenářka Sára, která právě vyšší moci vděčí za život svého syna a jeho kamarádky.

Můj příběh začal páteční cestou, kdy jsem jela s kamarádkou, mým synem a jeho kamarádkou k babičce na výlet...

Kamarádka měla úplně nové auto a děti se s ním chtěly svézt. Na cestě tam, měla plné auto věcí, pro moji maminku. Děti se mě ptaly, zda můžou jet cestou zpět novým autem? V místě za městem, kde cestu lemovaly stromy. Všimla jsem si jich, ani nevím proč, ale to jsem si uvědomila až na cestě zpět.

Děti si sedly do nového auta a já jela za nimi. Právě jsme přijížděli na místo těch vrostlých stromů, nebyly tam 3 stromy, jen 3 pařezy a najednou se o ty pařezy vzneslo auto s dětmi, otočilo se ve vzduchu a dopadlo na kola. Ten moment vidět vymrštěné auto s dětmi, jak se točí ve vzduchu... Jen jsem se modlila a prosila o jejich záchranu. Rozběhla jsem se k autu, ze kterého už všichni vylézali. Byli zdrávi a vůbec nevěděli, že se ve vzduchu otočili. Prostě vystoupili a šli si sednout ke mně do auta.

Děkuji moc za jejich záchranu. Hodněkrát si říkám, kam zmizely najednou ty stromy, jaké štěstí je, že tam ty tři najednou prostě nebyly...

Čtenářka Sára

Kartářka Klára
Autor: ema
Na její příběh reaguje poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Milá Sáro, jsem moc ráda, že vše dobře dopadlo a hlavně, že se nikomu nic nestalo. Podívala jsem se na celou situaci - na tajemný příběh - do svých karet. Ty my prozradily, že se jednalo o něco osudového - karmického. Zároveň se tu ukázalo, že díky Vaší modlitbě a Vaší síle myšlenky - se přání (aby se nikomu nic nestalo) splnilo. A na Vašem tajemném příběhu je vidět, že síla přání - myšlenky skutečně funguje.  Také se mi tu u Vás ukazuje nějaké náročné období, kterým procházíte.

Vidím tu i vnitřní strach a obavy ve Vašem podvědomí. Pokud mohu, dovolím si doporučit kameny, které Vám mohou pomoci. Vy sama si z nich můžete vybrat takový kámen,který Vás osloví, zaujme nebo zkrátka budete mít pocit, že zrovna ten, je ten pravý - nechte se vést při výběru svou vlastní intuicí.

Můžete mít tyto kameny:

Modrý achát - ulevuje od stresu, přináší klid za volantem, uklidňuje rozbouřené emoce.
Gagát - ochranitelský amulet cestovatelů
Jantar - čistí prostředí, mění negativní energii v pozitivní, stimuluje pozitivní myšlenkový přístup. U jantaru pozor, aby byl pravý, aby to nebyla nějaká napodobenina. Pravost jantaru lze ověřit pomocí solného roztoku. Do skleněné misky dále lžičku soli a vodu. Pokud je jantar pravý, plave na hladině, pokud je to napodobenina - ponoří se.
Hnědý jaspis - ochranitelský kámen, v minulosti tzv. egyptský mramor. Pokud je jaspis ve tvaru špičky šípu, nosí štěstí.
Přeji Vám hodně štěstí, lásky a radosti na Vaší cestě životem, Vaše Klára

NEVÍTE SI RADY S DOSPÍVAJÍCÍMI DĚTMI? Pomohu vám pochopit jejich problémy! Kartářka Klára na tel.: 906 707 080!