Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Úplňkové čarování Marcely Košanové. Přikouzlete si lásku, úspěch i bohatství

Při úplňku bychom si měli dávat dobrý pozor na svá přání, protože v tento čas máme velkou šanci, že se splní. A to doslova.
9. května 2013 | 13:48

Patří k sobě odedávna. Měsíc a magie jdou spolu ruku v ruce. Luna má obrovskou sílu a moc. Když se s ní spřátelíme, můžeme dokonce kouzlit.

Pohled do minulosti

„Od úplňku do úplňku uběhne 28 dní a původně měl i kalendářní měsíc stejný počet dní. Dnes už tento cyklus dodržují pouze ženy, jejichž perioda se opakuje právě každých 28 dní, a také se podle něj řídí čarodějnice. V kalendářním roce je dvanáct měsíců. Ale čarodějnický rok má úplňků třináct,“ říká nejznámější česká čarodějnice Marcela Košanová. Právě tehdy, když se v jednom kalendářním měsíci objeví dva úplňky, bývá jejich moc nejsilnější.

Úplňky, které nás letos ještě čekají: 25.5., 23.6., 22. 7., 21. 8., 19. 9., 19. 10., 17. 11., 17. 12.

Říká se, že při úplňku bychom si měli dávat dobrý pozor na svá přání, protože v tento čas máme velkou šanci, že se splní. A to doslova. Můžeme v sobě probudit inspiraci, přivolat lásku, najít novou cestu, nebo získat vhodné kontakty.

833621:gallery:true:trueČáry máry

Podrobný návod na úplňkové kouzlení prozrazuje Marcela Košanová: „Udělejte si kolem sebe kruh ze soli. Tím si vytvoříte chráněný prostor. Teprve potom si do jeho středu sedněte, uvolněte se a snažte se na nic nemyslet. Skloňte hlavu na prsa a dlaně obraťte směrem nahoru. Zhluboka dýchejte a představujte si, jak vás ozařuje pruh zářivého, chladného světla Luny. Nechte se zcela pohltit touto chvílí a začněte na Lunu mluvit. S pokorou jí svěřte svou starost a požádejte ji o pomoc. Jednejte tak, jako by před vámi stála opravdová osobnost, někdo, kdo vám chce pomoci. Až ucítíte klid a mír na duši, vyslovte své přání. Než vstanete a opustíte svůj kruh, poděkujte královně noci,“ říká vědma.

Podle ní však hlavně nesmíme zapomenout, že přání jsou velmi nebezpečná právě proto, že se plní! Promyslete si tedy radši předem, na co budete o úplňku intenzivně myslet. Vaše přání by mělo být pozitivní, nesobecké a hlavně by mělo vycházet ze srdce. 

Měsíc ovlivňuje náš život
Autor: profimedia.cz

Autor: mij