Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Magické rituály: Chybějí vám peníze? Přičarujte si je!

Váš život může být plný zázraků a hojnosti, stačí jen otevřít duši kouzelnému světu kolem vás...
8. dubna 2024 | 07:00

Nezaplacené složenky, neodeslaná splátka úvěru, prázdná nádrž auta... A do výplaty daleko. V době, ve které žijeme, se zkrátka bez peněz nedá žít. Věděli jste, že si je můžete „přičarovat“?

 

Peníze si skutečně můžete přičarovat. Je to dokonce snazší, než si myslíte. Důležité je uvěřit tomu, že magie skutečně existuje. Váš život může být plný zázraků a hojnosti, stačí jen otevřít duši kouzelnému světu kolem vás...

Základním krokem k přičarování vysněného bohatství je optimistický přístup. Bez něj totiž každé kouzlo funguje mnohem hůř. Tu pravou sílu mu dodává právě vaše myšlenková energie. Když budete pevně věřit tomu, že se díky magii vaše přání stane skutečností, jdou všechna omezení a komplikace stranou. Když ale neuvěříte, finanční nesnáze vás budou trápit stále. Důvěřujte proto svým schopnostem a pusťte se do čarování!

Kouzlo na přivolání dostatku

Tímto rituálem, který se provádí za úplňku, odháníte nouzi a přivoláváte dostatek peněz tak, aby nechyběly.

Jak na to
Do sklenice, která se dá zavřít víčkem, nalijte do poloviny vodu s bublinkami. Nasypte do ní drobné mince tak, aby se sklenice naplnila. Sklenici uchopte do obou rukou. Dívejte se do ní, uvolněte se a pokuste si co nejpodrobněji představit, jak vaše finanční starosti zmizely, jak s rozmyslem utrácíte peníze, platíte složenky a jak jste v pohodě. Nespěchejte. Je to přece příjemná představa. Nezapomeňte na své blízké, kterým pomáháte. Pak postavte sklenici za okno, aby na ni svítil Měsíc a ve dne Slunce. Sklenici za oknem můžete ponechat celý rok. Hlavně nezapomeňte, vaše starosti jsou minulostí.

Rituál pro zahnání nouze

Poněkud silnější rituál, do kterého musíte vložit více energie, je určen pro tíživější situaci.

Jak na to
Nádobku na led naplňte vodou a do aktivní ruky vezměte tolik mincí, kolik je vaniček. Soustřeďte se na energii peněz a zesilte ji. Když jsou mince „nabité“, rozdělte je po jednom do vaniček nádobky, podržte nad nimi ruce a znovu si říkejte: „Je to tak, daří se mi, nemám nouzi.“ Prostě pominula, je za vámi. Potom dejte vodu zmrznout. V nějakou následující neděli, když Luna přibývá, si udělejte teplou koupel s mátou. Mince v ledu vyklopte na talířek. Kolem vany umístěte lichý počet žlutých nebo bílých zapálených svící. Těsně před tím, než vstoupíte do vany, čelem k vodě, v ruce s talířkem proneste:

„Jeden živel v horké, jeden chladné podobě.
Stejná, a přec jiná hmota, plyne v jedné nádobě.
Vejdi do mě, tak si přeji, pro štěstí a pro naději.
Sobě druhým prospěji, co mi zbývá, to daruji.“

Kostky vhoďte do vody a sami se do ní ponořte. Teď se koupete v penězích! Mince potom vylovte a noste je u sebe. Těmito mincemi neplaťte. Působí totiž jako magnet.

Kouzlo pro přivolání úspěchu a blahobytu

Budete potřebovat

stříbrnou svíčku
skleněnou misku
pero a zápisník
dva křemeny
jalovcovou esenci
kadidlovou esenci

Jak na to
Ať jsou vaše cíle jakékoli, prvním krokem u tohoto kouzla je určení vašich přání a zaměření se na ně tak, že si je zapíšete do zápisníku jako své životní poslání. Zápisník potom položte na stůl mezi dva křemeny. Zapalte svíčku a až budete přidávat trošku jalovcové esence a kadidla do misky, opakujte toto zaříkadlo:

„Artemis, Dárie, přineste mi bohatství. Mé sny se splní. Jsou tak nepatrné.“

Za 20 minut svíčku zhasněte a esenciální směs pak rozprašte po svém domově nebo kanceláři. Zápisník a křemeny mějte blízko své postele.

TIP NA VIDEO: Vyzkoušejte také rituál k posílení nových záměrů do života.

Video se připravuje ...
Kněžka Lilia Khoustnoutdinova: Rituál k posílení nových záměrů do života • VIDEO: Videohub