Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký horoskop na červen: Komu budou hvězdy přát?

  • Co nám přinese začátek léta?
    31. května 2013 | 07:00

    Červen se podle astrologů ponese ve znamení finančních krizí a rodinných hádek, ale bude také obdobím zvýšené kreativity, skvělých nápadů a zábavy. Co z toho čeká zrovna vás? Čtěte dál!

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Červen patří vám! Jste totiž plní energie, nápadů a ambicí. Jen pozor, ať to, jak se říká, nepřepálíte. Snadno může dojít k hádkám s partnerem nebo s rodinou, ty se ale v druhé části měsíce urovnají a společně prožijete příjemné chvíle.

    Bude to i díky vašemu elánu a nadšení, se kterým se vrháte nejen do práce, ale i do plánování volnočasových aktivit. Snažte se ale najít harmonii a najít si i trochu času pro sebe. Jinak budete na konci měsíce padat únavou.

  • Býk (20.4. - 20.5.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Daří se vám v oblasti financí, ale nenechte se úspěchem ukolébat a buďte opatrní! To, co se odehrává na vašem bankovním kontě, je vaše věc: nesvěřujte se kolegům, známým a už vůbec ne Facebooku.

    Budete se s chutí pouštět do závažných debat, které se mohou týkat i ožehavých témat, jako je náboženství nebo politika. Nejspíš z nich ale nevyjdete jako vítěz nebo vás naplní smutkem. Útěchu najdete v rodinném hnízdě.

  • Blíženci (21.5.- 20.6.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Pohled do pěneženky vám v červnu radost neudělá. Jako všichni Blíženci si rádi občas vyjdete, ale momentálně byste měli spíš šetřit. Rozhodně neutrácejte za luxusní zboží a za věci, které vlastně nepotřebujete.

    Váš mozek naštěstí pracuje na plné obrátky a úspěchy v práci na sebe nenechají dlouho čekat. Od července se tak zlepší i vaše finanční situace a vám se vrátí dobrá nálada. Zatím si ale utáhněte opasek a užívejte si klidných chvil s rodinou.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Na rovinu - v práci ani doma se to neobejde bez dramat. Jako by se proti vám všichni spikli. Ve váš prospěch ale hraje to, že se vám daří udržet si svěží mysl a dobrosrdečný přístup k okolí.

    Nemáte chuť se hádat, naopak jste diplomatičtí a otevření kompromisu. A paradoxně právě díky takovému postoji máte velkou šanci nad konkurencí zvítězit. Vaším mottem by v červnu mělo být: "Moudřejší ustoupí."

  • Lev (23.7. - 22.8.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Býváte tvrdohlaví a samostatní, ale v červnu se z vás na chvíli stane týmový hráč. Užíváte si spolupráci s kolegy, ale i čas strávený s přáteli nebo v nějakém spolku či klubu. Doma si vás zato moc neužijí. Myslete i na rodinu!

    Koncem měsíce si začnete uvědomovat, že jste ve stresu, nic pořádně nestíháte a jste uvězněni v komunikačním šumu. Zkuste na chvíli vypnout mobil a počítač. Odpočívejte a hlad po informacích utište raději oddechovou knížkou.

  • Panna (23.8. - 22.9.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Daří se vám v práci i v oblasti pěnez, ale přesto cítíte určitou nespokojenost. Možná vás v ní podporuje i partner nebo blízký kolega. Nenechte se tím ale odradit, pocity marnosti nebo únavy jsou jen dočasné.

    Panny si potrpí na pravidelnost a řád, ale s příchodem léta se ve vás probouzí svobodný duch a stereotyp vás nudí. Je ale jen na vás, jak s tím naložíte! Zkuste přijít s něčím úplně novým: ať už to bude pracovní náplň nebo"jen" koníček.

  • Váhy (23.9. - 21.10.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jste pozitivně naladění, ale doma to trochu vře. Máte pocit, že je váš partner nesmyslně nervózní nebo naštvaný, ale možná mu křivdíte. Sami totiž sršíte energií a těžko chápete, že někdo jiný může být unavený.

    Zkuste trochu ze svého elánu předat i drahé polovičce: vyražte spolu na výlet, poznávejte nové lidi, buďte spontánní. Užívejte si volné večery a víkendy, ale o svých pracovních úspěších raději pomlčte.

  • Štír (22.10. - 21.11.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jste zvědaví a neposední, nejradši byste veškerý čas strávili v pohybu. Snadno vstřebáváte informace, takže jde o ideální čas pro cestování, návštěvu muzea nebo přednášky.

    V práci to bude horší: špatně se soustředíte a vaše nápady se setkávají s nepochopením. Raději se věnujte běžným povinnostem; svůj elán a produktivitu si tentokrát šetřete pro volný čas.

  • Střelec (22.11 - 21.12.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Červen strávíte v páru - a nemusí to být jen s partnerem. Možná se budete víc než jindy věnovat nejlepší kamarádce nebo někomu z kolegů. Výjimečně potlačíte svou "střelcovskou" nezávislost a necháte druhého, aby dělal rozhodnutí.

    Společnost další osoby si budete užívat, čeká vás hodně smíchu a málo starostí. Při společné debatě byste navíc mohli přijít s úplně novou, přelomovou myšlenkou či nápadem. Skvělý čas pro zásnuby nebo začátek podnikání!

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Přitahujete konflikty, a to jak v osobním, tak v pracovním životě. Jste ale silnější než vaši "soupeři" a většinou vítězíte. Jen by bylo na místě si položit otázku, jestli vám za to ta která hádka stojí.

    Trávíte hodně času v práci a jste na nejlepší cestě ke kariérnímu postupu. Nezanedbáváte ale partnera či rodinu? Domácí napětí zmírníte a hádkám předejdete nejlépe tím, že si se svými blízkými v klidu promluvíte.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Poslední dobou jste se nejspíš hodně nudili, a tak nepropásnete žádnou příležitost vyzkoušet něco nového a neoukoukaného. Jste akční, kreativní, svou hravostí a neotřelými nápady bavíte partnera i přátele.

    V zaměstnání je to poněkud horší. Čím dál víc si totiž uvědomujete, jak je pro vás důležité si práci užívat, ne ji jen bezmyšlenkovitě odvést a jít domů. Jestli už delší dobu přemýšlíte o změně místa, právě teď je pro ni ideální doba.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Máte dobrou náladu, jste ve skvělé společnosti, všechno jde prostě jako po másle. Až na jednu věc: finance. Červen v této oblasti nebude přát téměř nikomu, ale vy máte i tak pocit, že všichni ostatní jsou na tom lépe.

    Nenechte zdravou motivaci sklouznout k závisti a zbytečně se otázkou peněz netrapte. Jen s nimi zacházejte s rozmyslem. Neutrácejte za hlouposti, nenechte se zlákat slevami ani akcemi a místo do baru raději vyražte na procházku.

    Zdroj: horoscopeswithin.com

Autor: mab
Diskuse ke článku
.