Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pozor! Čas dovolené v Itálii ještě nekončí, vyjeďte za slavnostmi vína a užijte si teplého moře za nízké ceny.

26. srpna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Už nemáte šanci na dlouhou dovolenou, ale přece jen byste chtěli ještě zavítat za hranice naší republiky? Za dvanáct hodin jízdy si můžete užívat slunných pláží, dobrého jídla a vína v Itálii. V Bibione a Caorle se totiž konají slavnosti vinobraní, při kterých je zdarma podáváno víno, hraje hudba, tančí se a do toho všeho probíhá zábavná a kulinářská show.

Jste milovníky vína ,ale i moře, odpočinku a v neposlední řadě dobrého jídla? Pokud ano, pak právě vy jste tím pravým návštěvníkem některého z nejoblíbenějších italských festivalů.

Datum konání oblíbeného festivalu Altanea Fest, který se každoročně koná druhý zářijový týden v oblíbeném letovisku Caorle Altanea na počest ukončení letní sezóny, letos připadá na 10. září 2013.

Autor: CK Italieonline

V prázdninové destinaci Caorle Altanea je připraven večer plný zábavy doprovázený živou hudbou, umělecká představení a ohňostroj. Během celého večera mají návštěvníci festivalu možnost ochutnat místní speciality a italská vína.

Přímo na tuto událost se můžete dostat s CK Italieonline, jejíž klienti mají vstup na slavnost zcela zdarma, proto neváhejte vyberte si svou dovolenou v Caorle co nejdříve!

Autor: CK Italieonline

No a jestli holdujete dobrému vínu, určitě byste neměli vynechat proslulý Septemberfest 2013, kde si na své přijdou nejen milovníci tohoto lahodného moku, ale i obdivovatelé kvalitní kuchyně a dobré zábavy.Toto vinobraní, které se koná pravidelně každý rok v italském letovisku Bibione, bude letost díky již svému 30. ročník zcela jistě nezapomenutelné. 

Septemberfest můžete s CK Italieonline navštívit v termínu od 11. - 12. září. Návštěvníkům bude zdarma nalito 10 tisíc litrů červeného i bílého vína z oblasti Lison-Pramaggiore, nabídnuty místní gastronomické speciality a zábavu doplní i živá hudba.

Autor: CK Italieonline

Děti dozajista pobaví vystoupení klauna, akrobatů a ohnivého muže. K ukončení slavnosti propukne velkým půlnočním ohňostroj, kterým tento krásný výlet můžete završit. Klienti CK Italieonline mají vstup na slavnost opět zcela zdarma!

Připravte se na podzim za pomoci slunných italských paprsků, skvělé atmosféry úžasných akci  a plni gastronomických zážitků!

Více na www.italieonline.eu

 

 

 

 

 

Video se připravuje ...