Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak vyzrát na angličtinu? Kurz v Anglii je efektivní řešení!

23. dubna 2013 | 17:51
Prezentace klienta |

Chcete, aby se Vaše dítě výrazně zlepšilo v angličtině nebo složilo mezinárodně uznávanou zkoušku ještě na střední škole? Pošlete je na kurz angličtiny v Anglii!

Položili jsme několik otázek Karlu Klusákovi, řediteli CK INTACT. CK INTACT se specializuje na jazykové pobyty v zahraničí a nabízí je již 23. sezónu.

Které kurzy angličtiny v Anglii byste doporučil středoškolákům?

Tradičně nabízíme letní kurzy angličtiny s ubytováním v hostitelských rodinách nebo v areálu školy, v britských internátních školách.

Rád bych upozornil na jednu tradiční a dvě netradiční destinace. INTACT nabízí kurzy s českým delegátem ve škole LAL Torbay, na jihozápadním pobřeží Anglie, na Anglické riviéře. Kurzy jsou dvoutýdenní až čtyřtýdenní, děti bydlí v hostitelských rodinách a užijí si bohatého programu pro volný čas. Český delegát si děti převezme na letišti v Praze a po dvou nebo čtyřech týdnech je předá na letišti opět rodičům.

Novinkou v letošní nabídce jsou kurzy ve škole Cavendish School v anglickém lázeňském letovisku Bournemouth. Kurzy jsou určeny dětem od 10 do 18 let a o děti je výborně postaráno. Bournemouth je středně velké město, děti bydlí v rodinách, ale nedopravují se z hostitelských rodin do školy a zpět samy, vyzvedává je vždy školní autobus, který je zase odváží zpět. Během dvou týdnů budou mít děti 40 lekcí angličtiny, 3 celodenní výlety, 6 půldenních výletů, 8 večerních aktivit a 2 sportovní aktivity! Ve škole je minimum českých studentů.

Další zajímavou novinkou jsou kurzy angličtiny ve škole Melton College v Yorku, na severu Anglie. Kurzy jsou určené mládeži ve věku 14 - 21 let. Z Prahy se dostanete přímým letem na letiště Leeds/Bradford, odkud Vás odveze školní autobus do ubytování v Yorku. Bohatý program pro volný čas a kvalitní výuka jsou samozřejmostí. York patří mezi nejkrásnější anglická města a Yorkshire je nádherné hrabství.

Studenti v LAL Torbay s vedoucí
Autor: Intact


Mnozí středoškoláci chtějí před maturitou složit mezinárodně uznávané jazykové zkoušky. Máte něco pro ně?

Starším středoškolákům nabízíme letní jazykové kurzy zakončené mezinárodně uznávanou zkouškou FCE, CAE nebo IELTS. Chtěl bych upozornit na kurzy v londýnském WImbledonu, ve škole Milner School of English a pro ty, kdo dávají přednost menším letoviskům, kurzy v Margate Language Centre v Margate. Je skvělé, že cambridgeské zkoušky FCE nebo CAE lze skládat i v létě, nejen v prosinci, únoru nebo červnu. Přípravné kurzy na tyto zkoušky trvají 4 - 9 týdnů a musím říct, že obdivuji studenty, kteří se rozhodli věnovat většinu letních prázdnin tomu, aby složili některou z těchto mezinárodně uznávaných zkoušek. Rozhodně budou mít před svými vrstevníky velkou výhodu.

Děkuji za rozhovor

Video se připravuje ...