Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kde nakoupit zajímavé vánoční dárky, navíc za skvělé ceny? Poradíme!

7. listopadu 2011 | 00:00

Jako je nevyhnutelné, že po létu přijde podzim, stejně nevyhnutelně začnete v listopadu a prosinci přemýšlet o tom, jakým dárkem potěšit o Vánocích své blízké.

Jestli nechcete, aby vaše rodina pod stromečkem nutila ze sebe úsměvy nad novými papučemi nebo teplým svetrem, zkuste na to jít letos trochu jinak. Co jim darovat zážitek, na který jen tak nezapomenou?

Co třeba pro své dospělé děti vybrat romantický víkendový pobyt a dopřát jim tak příjemnou chvilku s partnerem? Pokud už máte vnoučata, můžete dárek doplnit třeba vtipným poukazem na hlídání dětí, o které se v době pobytu postaráte, aby byl jejich zážitek opravdu ničím nerušený.

Darujte zážitek, na který se nezapomíná
Autor: Slevynacesty.cz

Rodiče a prarodiče zase jistě ocení wellness nebo léčebný pobyt, kde si odpočinou, zarelaxují a ještě si užijou příjemný pocit, že se o ně někdo stará a hýčká je. Jistě se vrátí jako znovuzrození a váš dárek si budou ještě dlouho pamatovat a pochvalovat.

Společně strávené chvíle jsou nejlepší vzpomínkou a většinou si to pamatujeme celý život. A to je přece také jedním z účelů, proč se dárky dávají, nebo ne?

Ideálním místem, kde nakoupit dárkové poukazy na pobyty, je slevový portál Slevynacesty.cz. Nabízí výhradně poukazy na ubytování v hotelech a penzionech v ČR za výhodné ceny. Tím, že zúžil nabídku pouze na určitou službu, vám pomáhá zorientovat se v záplavě výhodných nabídek.

Užijte si silvestrovský pobyt na horách a bez starostí
Autor: Slevynacesty.cz

Nemusíte mít strach, na koupeném poukazu nebude informace o tom, že byl dárek pořízený se slevou. Poukaz můžete při objednávání také označit vlastním textem s věnováním, což celé akci přidá osobní nádech.

Díky přehlednému a jednoduchému designu je jednoduché vybrat si tu pravou nabídku na míru vkusu a zálibám. Není třeba se obávat nákupu pobytu přes internet, protože v nabídce jsou jen opravdu kvalitní hotely se třemi nebo více hvězdičkami.

Spojte oslavu Silvestra s lyžováním
Autor: Slevynacesty.cz

Provozovatelé si navíc velmi zakládají na tom, že všechny nabízené hotely osobně navštěvují, aby si ověřili, že mají bezchybnou kvalitu. Při osobní návštěvě vždy totiž také poznáte jak se chová personál hotelu a vidíte skutečnou kvalitu pokojů. Už několik hotelů a penzionů neprošlo „sítem“ kvality, protože jejich služby nebyly na odpovídající úrovni.

Na portálu Slevynacesty.cz můžete rovnou udělat radost i sobě a zamluvit si některý ze silvestrovských pobytů za neodolatelnou cenu. Zapomeňte letos na domácí chlebíčky a televizní zábavu a vydejte se oslavit příchod nového roku někam, kde přípravu jídla, pití, zábavu i následný úklid obstará někdo jiný! Vezměte s sebou svoje kamarády a známé a zkuste zažít trochu jiný Silvestr. Uvidíte, že to má své kouzlo.

Na portálu Slevynacesty.cz najdete každý den 3 -5 zajímavých nabídek na nákup slevových kupónů. Unikátní funkcí je nová záložka Kupóny zdarma, kde zákazník najde jen kupóny, za které se neplatí. Nabízejí další atraktivní nabídky hotelů, které buď mají vytíženou kapacitu, nebo tak nízký ceník, že si nemohou dovolit nabídnout slevu 40 % a více, kterou slevové servery většinou vyžadují. Takhle se tedy podíváte i do hotelů, které na slevových portálech nikdy nebudou, protože buď nechtějí být nebo si takovou slevu nemohou dovolit. Teď aktuálně je v nabídce hodně silvestrovských pobytů.

Praktická je i možnost objednat si pravidelný newsletter, takže vám nejlepší nabídky chodí samy přímo do mailové schránky. Není třeba mít strach ze zahlcení mailu – newsletter chodí jen dvakrát do týdne. Pokud si nákup rozmyslíte, máte nárok na vrácení poukazu do 14 dnů, ale Slevynacesty.cz vám vyjdou vstříc i později, pokud máte ke zrušení vážný důvod. Pokud tedy máte pocit, že nevíte, jaký vánoční dárek darovat, pak jste na Slevynacesty.cz na správné adrese.

Portál Slevynacesty.cz vám pomůže s vánočními nákupy
Autor: Slevynacesty.cz

Autor: fuk
Video se připravuje ...