Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Za sluníčkem k moři s až 65% slevou

28. dubna 2011 | 13:46

Přinášíme vám jedinečnou nabídku. Pokud vás už omrzelo chladné počasí, vypravte se za teplem. Ze široké nabídky webu Sleviště jsme pro vás ze široké nabídky vybrali pět zajímavých zájezdů.

Záleží jen na vás, zda si vyberete zájezd letecký, autobusem či vlastní dopravou. Server Sleviště vám jich nabízí stovky. Co je ale podstatné, všechny se slevou 40-70 %. V nabídce jsou zájezdy tuzemské i zahraniční. Výběr je opravdu široký. Od pobytů na jednu noc až po ty čtrnáctidenní. Připraveny jsou pro vás zájezdy poznávací i pobytové, kratší i delší relaxační pobyty a spousta dalších.Na Slevišti si vybere opravdu každý.

TURECKO

9 denní LETECKÝ pobytovo-poznávací zájezd do Turecka na 9 dní za 6990 Kč s polopenzí SLEVA 53 %

Turecko - ubytování
Autor: archiv CK
Užijete si luxusní letecký zájezd do Turecka na celých osm nocí s 2 denním výletem na Pamukkale – největší turistickou atrakci Turecka. Čeká vás brouzdání jezírky s průzračnou minerální vodou i možnost koupání v nich. Vydejte se do míst, kde se potkává Evropa s Asií, míchají se kultury, a kde vás čekají nejen zážitky tisíce a jedné noci.

Nabídka platí pro termín ubytování 14. 5. – 22. 5. 2011
V ceně je zahrnuté: ubytování v

Pammukale - jezírka s minerální vodou - Turecko
Autor: archiv CK
5***** hotelu v oblasti Kemmer (2 noci), ubytování ve 4**** termálním hotelu v Pamukkale (1 noc), ubytování v 5***** hotelu v Antalyi či v blízkém okolí (5 noci), 2 denní výlet na Pamukkale (vstup fakultativně), letenka vč. bezpečnostních a letištních tax a palivový příplatek, transfery, služby zkušeného českého delegáta po celou dobu pobytu, bohatá polopenze formou švédských stolů, volný vstup do wellness center v jednotlivých hotelích (vnitřní a venkovní bazén, parní lázně a sauny), pojištění CK podle zákona.

CHORVATSKO

2 noci pro 2 osoby ve 4**** Hotelu Vespera na ostrově Mali Lošinj s polopenzí a bohatým sportovním vyžitím za 2864 Kč SLEVA 51 %

Nakupte si tolik voucherů, kolik potřebujete a vyrazte za teplem!

Hotel Vespera - bazény - Chorvatsko Mali Lošinj
Autor: archiv CK

Čtyřhvězdičkový hotel Vespera na ostrově Mali Lošinj nabízí skvělý pobyt s polopenzí v prostředí, v němž si budete připadat, jako byste se ocitli v ráji! Hotel byl kompletně zrenovován v roce 2009. Leží v krásné zátoce Sunny Bay lemované piniovým hájem a průzračným mořem. Nachází se pouhých 50 metrů od moře a 2 kilometry od centra Mali Lošinj. Vespera je skvělou volbou pro aktivní rodiny, jelikož nabízí maximální sportovní i kulturní vyžití.

Hotel Vespera - bar - - Chorvatsko Mali Lošinj
Autor: archiv CK
Všechny pokoje hotelu jsou plně klimatizované, s telefonem, televizí, vysoušečem vlasu, internetem, mini barem a trezorem. Každý pokoj má svůj vlastní balkon s výhledem na moře.

Nabídka platí pro termín ubytování od 1.5. do 27.5.2011 a od 24.9. do 9.10.2011
PINO CLUB – klub pro děti i náctileté, bohatý animační program – zábava i

Chorvatsko Mali Lošinj
Autor: archiv CK
sporty! Slunečníky a lehátka na pláži ZDARMA. Family Aqua Fun - venkovní bazény se rozkládají na 3000 metrech. Z bazénů s hydromasážními tryskami, vodopády, protiproudem a perličkami můžete pozorovat západ slunce nad mořskou hladinou. Sportovní vyžití: 8 tenisových kurtů, tenisová škola, basketbalové, volejbalové a fotbalové hřiště, bowling, plážový volejbal, minigolf, turistické stezky, půjčovna lodí a kol.

7 denní ubytování v městečku Igrane na Makarské riviéře za 1 490 Kč SLEVA 65 % Děti do 3 let zdarma!

Igrane - pláž - Chorvatsko Makarská riviéra
Autor: archiv CK
Posledních 20 volných míst! Penzion Andělko je od pláže vzdálen od 80 - 100 m. Poskytuje ubytování hotelového typu, hostům nabízí kompletní a velmi kvalitní servis. Ubytování vysokého cca*** standardu je zajištěno ve 2 až 4 lůžkových apartmánech s vlastní koupelnou, sociálním zařízením, kuchyňkou s lednicí a balkonem. U 90 % pokojů je balkon s výhledem na moře. V přízemí se nachází klimatizovaná jídelna s internetovým koutem.

Můžete si zde vybrat ze tří pláží - hotelovou či městskou pláž s bělostně jemnými oblázky, nebo odlehlejší přírodní, naturistické pláže. Z pobřeží je krásný výhled na nedaleký ostrov Hvar, za nímž se rýsují siluety vrcholků

Igrane - večerní pláž - Chorvatsko Makarská riviéra
Autor: archiv CK
poloostrova Pelješac. Objevíte spoustu malebných zákoutí. Příjemnou procházkou spletitými uličkami se lze dostat na nábřeží s romantickou promenádou, podél které jsou rozesety útulné hospůdky, bary, předzahrádky a cukrárny.

Nabídka platí na pobyt v termín 26.4. – 14.5. 2011
V ceně je zahrnuté: ubytování, pobytová taxa, služby delegáta, závěrečný úklid, výměna ložního prádla, parkovné. Možnost dokoupení dopravy autobusem z Brna.

BULHARSKO - Primorsko

8 denní LETECKÝ zájezd do luxusního Penzionu SERGO se snídaní jen za 7690 Kč (dětská cena 4390 Kč) !!! SLEVA 30 %

Penzionu SERGO - Bulharsko Primorsko
Autor: archiv CK
Nový penzion v klidné části města, vedle hotelu St. Stefan, 100 m od centra a 100 m od severní pláže. Ubytování v nově zařízených 2 lůžkových pokojích s možností přistýlky (rozkládací křeslo), 3 lůžkových pokojích nebo 4 lůžkových apartmánech. Všechny pokoje jsou s balkonem, vlastním sociálním zařízením, rychlovarnou konvicí, lednicí a TV na pokoji. Společná žehlička se žehlicím prknem na chodbě. K této akci ZDARMA bazén v Hotelu St. Stefan.
Bulharsko Primorsko - pláž
Autor: archiv CK
Snídaně formou švédských stolů v nedaleké restauraci. V hotelu St. Stefan je možné dokoupení večeří formou švédských stolů.

Nabídka platí pro termín ubytování 24.6. - 1.7. 2011
V ceně je zahrnuté: ubytování, snídaně formou švédských stolů, letenka vč. bezpečnostních a letištních tax a palivový příplatek, transfery, míst. poplatky, pravidelný úklid pokojů, služby delegáta, pojištění CK podle zákona.

    9 nocí v penzionu Vasima nebo Levteri jen za 1930 Kč (80) SLEVA 50 %

    Penzion Vasima - Bulharsko Primorsko
    Autor: archiv CK
    Nádherných 11 dnů u moře v Primorsku. Ideální pro rodiny s dětmi. Vstup do moře je většinou mírný, spád dna postupný. Pláže jsou dlouhé a široké s jemným zlatavým pískem, moře čisté bez nebezpečné flóry a fauny.

    Penzion Vasima byl dokončen a uveden do provozu v roce 2006. Je situován v nově se tvořící severní části Primorska. Od střední části severní pláže je vzdálen asi 250 m a od centra letoviska cca 700 m. Přízemí penzionu je vyhrazeno pro útulnou malou kavárnu, kde majitel penzionu vždy rád přivítá své ubytované hosty.

    Komplex Levteri poskytuje ubytování na ideálním místě, jen cca 50 m od

    Bulharsko Primorsko - pláž
    Autor: archiv CK
    severní pláže. Turisté si oblíbili posezení v romantické restauraci s letní terasou, která je známá svou mezinárodní kuchyní a příjemnou obsluhou. Do komplexu Levteri patří i výborná cukrárna, která nabízí velký výběr cukrovinek vlastní výroby a možnost příjemného strávení volného času. Komplex se nachází cca 4 minuty chůze od centra letoviska a cca 5 minut chůze od jižní pláže.

    Nabídka platí pro termín ubytování 15.06. – 26.06. 2011
    V ceně je zahrnuté: ubytování, služby delegáta, pojištění insolventnosti CK
    Povinný příplatek za autobusovou dopravu 2170 Kč (95+5€)/osoba

    Diskuse ke článku
    .
    Video se připravuje ...