Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak docílit krásných a silných vlasů? Naordinujte jim tyto vitamíny!

26. dubna 2022 | 14:00
Prezentace klienta |

Všichni chceme mít krásné a zdravé vlasy i nehty. Málokdo už ale ví, jak těchto cílů dosáhnout. Podívejte se na 3 důležité živiny, které váš organismus potřebuje.

Biotin

Biotin patří do skupiny vitamínů B, hraje důležitou roli při tvorbě keratinu a přispívá k udržení normálního stavu vlasů. Při zvýšené produkci keratinu, rostou vlasy i nehty rychleji, vlasy se stávají pevnější, nehty silnější a nedochází u nich k lámání či třepení. 

Zinek

Zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky. Je ale také důležitou součástí mnoha enzymů, které ovlivňují pokožku hlavy. Má také antioxidační účinky - stabilizuje buněčné membrány a podílí se na zajištění anitoxidační ochrany organismu. 

Methionin

Methionin je jedna z dvaceti základních aminokyselin tvořících bílkoviny. Je potřebný pro správné fungování všech tělesných buněk. Vzhledem k tomu, že přímo působí na buňky v kůži a na vlasy a nehty, které jsou tvořené především proteiny, je žádoucí, abyste jím podpořili svou snahu o dosažení jejich prvotřídní kondice.

Methionin chybí v zelenině a v luštěninách, což je pro zastánce konzumace masa základní argument pro jeho použití. Dobrým zdrojem však jsou i obilniny, ořechy (semena), ryby, vejce a jogurty.

Biotin strong - nejsilnější biotinový produkt na českém trhu!

Přípravek obsahuje kromě biotinu také zinek a methionin. Živiny, které nejvíce ovlivňují produkci keratinu, jsou biotin a aminokyseliny obsahující síru, jako je právě methionin. 

DENNÍ DÁVKA 1 TABLETA OBSAHUJE:

Biotin 5 mg

Zinek 15 mg

Methionin 40 mg

VELIKOST BALENÍ:

60 tablet

Víte, že…

Produktová řada Vitabalans Lady zahrnuje řadu produktů speciálně zaměřených na ženské zdraví. Produkt Biotin Strong, vyvinutý pro posílení vlasů a nehtů, se stal v České republice velmi oblíbeným. Biotin Collagen je ideálním produktem pro všechny ženy, které pečují o svůj vzhled a blaho své pokožky. Za zmínku stojí také produkt Gynolacta, který pečuje o pohodu v intimní oblasti.

Aktuálně můžete soutěžit s Vitabalans Lady o wellness pobyt v hodnotě 5000 Kč a produkty Vitabalans Lady na vitabalanslady.com.

Beauty Omega 7, Biotin Strong a Biotin Collagen je doplněk stravy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Gynolacta je zdravotnický prostředek, který slouží ke zmírnění bakteriální vaginózy.