Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sedací soupravy přizpůsobené vašemu životnímu stylu

14. dubna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Při výběru kvalitní sedací soupravy záleží na třech nejdůležitějších věcech – pevná konstrukce, materiál sedáků a materiál potahů. Trendem jsou pohovky s nastavitelnými opěradly, úložnými prostory nebo rozkládací modely určené k občasnému i častému přespání.

Dlouhou životnost sedačky zaručí pevná buková kostra, ale i kvalitní čalounění. Česká firma Intermont uznává ověřený způsob čalounění sedaček a křesel vycházejících z prvorepublikové konstrukce a čalounění. Při rozhodování hraje roli, zda chcete rozkládací sedací soupravu. zda uplatníte úložný prostor a samozřejmě také barva. S nábytkem v desénu javoru a břízy lze kombinovat jakoukoliv barvou sedací soupravy, v aktuální nabídce jsou stovky možností. Nábytek ve smrkovém desénu dobře ladí s teplými barvami, odstíny zelené a meruňkové. Sedací soupravy tmavých barev uvítají lidé se smyslem pro duchovno, libující si v samotě a meditaci, tmavě hnědé nebo modré pak budou vyhovovat lidem starším nebo těm, kdo si libují ve starožitnostech, milují historii a rodinné oslavy. Bílým a světlým sedacím soupravám dávají přednost lidé, kteří mají rádi moderní věci, vzdušný prostor a svobodu.

Autor: Montero

Co vše by měla sedací souprava obsahovat?

Příslušenstvím sedací soupravy mohou být nouzová lůžka, úložné prostory, podhlavníky, polohovací područky, polohovací a posuvná opěradla a polohovací křesla. Máte-li časté návštěvy a kamarády, kteří u vás přespávají, určitě zvolte variantu sedací soupravy s lůžkem. Sedací souprava Onex je velmi pohodlná a zároveň praktická. Výsuvné lůžko, které je potaženo kvalitním matracovým potahem, ocení nejen vaše návštěva. Potřebujete-li ušetřit místo, vyberte si sedačku s úložným prostorem, kam můžete uschovat zimní oblečení, ložní prádlo a další věci. Trávíte-li rádi čas sledování filmů a posloucháním hudby, dopřejte si pohodlné a relaxační sezení v polohovacích křeslech a využijte nastavitelné podhlavníky a polohovací područky. Moderním typem sedací soupravy je kožená Cinema. Kostra je z kovu a tvrdého dřeva, sedáky z kvalitní studené pěny. Funkci Comfortline ocení ti, kteří rádi odpočívají při dobrém filmu. Lehkým tlakem těla se sklopí opěradlo a zároveň se vysune sedák dopředu. V tu samou chvíli se vysune podnožka pro pohodlnou relaxační pozici.

Autor: Montero

Sedací souprava přesně na míru

Pokud teď nevíte, co vše by vaše nová sedací souprava měla obsahovat, specialisté z firemní prodejny nábytku Montero v Praze Průhonicích - Čestlicích vám pomohou a poradí. Díky stavebnicovému systému, který je velmi variabilní, můžete o tvaru a velikosti sedačky rozhodnout podle svých možností i představ. Kombinací rozmanitých dílů lze vytvořit sedačku, která vyhovuje vašim potřebám a bude ideálně sladěná s interiérem.

Video se připravuje ...