10 tipů, jak využít zbytky z kuchyně. Nevyhazujte lógr ani oschlý chléb
Ušetřit se dá i na odpadcích! Starý chléb, hnědé banány, zkyslé mléko, kávová sedlina... V kuchyni zkrátka pořád něco vyhazujeme. Často však úplně zbytečně. Nevěříte?
Zkyslé mléko nevylévejte
V mléku je síla. A v kozím dvojnásobná.Autor: ShutterstockLógr z kávy nevyhazujte
Turek je mezi Čechy stále oblíbená káva...Autor: profimedia.czKrutony ze ztvrdlého chleba
Salát s nivou a krutonyAutor: Michal ProtivanskýVypěstujte si zelenou cibulku ze zbytků
Jarní cibulka je bohataná n avitamíny, minerály a kyselinu listovou.Autor: Profimedia.czKůra z pomeranče odpudí dotěrný hmyz
Pomerančovou kůru rozhodně nevyhazujte do koše!Autor: ShutterstockZ přezrálých banánů upečte moučník
Hnědé skvrny nejsou v tomto případě znakem shnilého ovoce, ale typickým znakem odrůdy sladkých měkkých banánů k přímé konzumaciAutor: ProfimediaZvlhlým chipsům vraťte křehkost
Chipsy slaví!Autor: Shutterstock.comLimonádu bez bublin zmražte
Víte, co jíte?Autor: Shutterstock.comNenechte salát shnít
Udělejte si zdravý "supersalát"!Autor: profimedia.cz
Klíčová slova:
praktická žena, jak ušetřit, finance
Diskuse ke článku
.