Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Podívejte se na povlečení, které z módy jen tak nevyjde

24. února 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Moderním trendům podléhá úplně vše, i ložní povlečení, které dokáže ovlivnit charakter celé ložnice. Zároveň je i prvkem, který může levně a rychle vaši ložnici zcela změnit.

Povlečení z mikroplyše si zamilujete na první dotek

Po namáhavém dni si chceme vychutnat chvíle zaslouženého odpočinku v materiálu a barvách, ve kterých se budeme cítit příjemně. V posteli strávíme velkou část dne, a tak je třeba vybírat povlečení kvalitní a snadno udržovatelné.

Horkým tipem pro zimní dny je povlečení z mikroplyše. Tento velmi jemný a měkký materiál vás nejen zahřeje, ale hlavně ušetříte čas pro lenošení – povlečení z mikroplyše nemusíte žehlit, nevytváří žmolky a velmi rychle schne. V současné nabídce je nejen ložní povlečení se vzory v atraktivních barvách, ale také soupravy jednobarevné.

Oblíbený materiál a okouzlující vzor

Vybrat si můžete ložní povlečení v nejoblíbenějších odstínech fialových tónů barev s 50% slevou za skvělou cenu 599,-. Pokud dáváte přednost odvážným sytým barvám, které prozáří pošmourné zimní dny jste tu správně! Nakujte nyní s výraznou slevou. Většinu ložního povlečení dnes lze zakoupit také v prodloužených délkách

Harmonické barvy a květinový vzor

Každý interiér a většina lidí vždy ocení velmi příjemnou přírodní bavlnu. Současná nabídka ložního povlečení je tvořena stále oblíbenými květinovými motivy, ale i moderní geometrické tvary a abstrakce, ať už ve výrazných či jemných pastelových barvách, dokážou vnést pohodu a uvolnění do ložnice. V nabídce najdete povlečení na dvě postele za úžasnou cenu 545,-. Balení obsahuje 2 ks přikrývky povlečení a 2ks povlečení polštáře. Sleva 50 % je právě pro vás.

Nezapomeňte na prostěradlo!

Každé povlečení potřebuje i to správné prostěradlo. Zvolte nejen odpovídající materiál, ale hlavně barvu, která podtrhne krásu nově koupeného povlečení. Na výběr máte prostěradla jersey, froté, mikroplyš, bavlnu i flanel.

Související články
Video se připravuje ...