Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bílá: Sotva dostavěla, vilu už předělává!

Fotografie
5. května 2010 | 04:26

Svůj vysněný dům si zpěvačka Lucie Bílá postavila před dvěma lety v rodných Otvovicích. Stál téměř padesát milionů korun. Teď ale vilu začala Bílá výrazně přestavovat. Co se děje?

„Lucka tam má zase partu zedníků, kteří na domě intenzivně pracují. Nikdo moc netuší proč, vždyť byl ten dům teprve nedávno dokončen,“ popsala Blesk.cz stavební úpravy jedna z obyvatelek Otvovic. „Možná má nového chlapa, tak proto to upravuje,“ zaspekulovala sousedka.

To ale zpěvačka vyvrací. „Ne, jsem furt sama. A myslím, že ještě nějakou dobu budu. Není pro mne jednoduché si najít partnera, který by to se mnou vydržel,“ říká nejpopulárnější česká zpěvačka. Ta ale úpravy na domě přiznala. „Ano, ten baráček trochu upravuju. Chtěla bych tam mít místnost, kde budu moct dělat takové ty holčičí věci jako třeba háčkování,“ říká Bílá. Ta v ohromném domě, jehož stavba stála podle odhadů téměř padesát milionů, bydlí jen se svým synem Filípkem.

„Někdy mi ten dům připadá opravdu velký, ale třeba přijde doba, kdy tu nebudeme jen my dva,“ řekla Bílá v rozhovoru pro časopis Instinkt. Naposledy s Bílou v luxusní vile v Otvovicích, která je z části zapuštěna do země, bydlel její manžel Václav Noid Bárta. Pro něj nechala v domě vybudovat posilovnu, nahrávací studio a na zahradě rybník, kde mohl chytat ryby. Jelikož je s Noidem už více jak rok rozvedená, dočká se v budoucnosti dům možná ještě dalších úprav.

Autor: efk
Video se připravuje ...