Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Scarlet Johansson: Chcete můj dům? Za 93 milionů!

18. dubna 2010 | 11:25

Americké herečce Scarlett Johansson (25) se na plátně daří. S penězi ale hospodařit neumí. Zatímco jiní na nemovitostech vydělávají, ona prodává svůj dům se ztrátou osmatřiceti milionů korun.

Hollywoodská hvězda, vyhlášená časopisem Playboy za sexsymbol moderní doby, se rozhodla na čas skoncovat s filmem, přestěhovat se do New Yorku a zkusit štěstí na divadelních prknech Brodwaye.

Nádherný dům na Hollywood Hills, který před dvěma lety koupila za sedm milionů dolarů (přibližně 133 mil. Kč), teď na trhu nemovitostí nabízí za 4,9 milionu dolarů (93,1 mil. Kč).

Luxusní dům, postavený v roce 1931 ve španělském stylu, je velkoryse restaurován, všechny pokoje v přízemí i prvním patře vedou do obrovského atria s proskleným stropem. Je tu velká profesionální kuchyně i malá příležitostná kuchyňka, televizní pokoj i fitcentrum, luxusní koupelny se zapuštěnými vanami, vířivka na terase s výhledem do přírody a mnoho dalších vymožeností včetně toho, že celý dům jede na solární energii. Co se týče sousedů, tak si Scarlett taky nemohla stěžovat - herečka Charlize Theron, herci Orgando Bloom, Ben Stiller nebo režisér David Lynch. Nicméně touha po divadle je tak velká, že se Scarlett rozhodla dům prodat za každou cenu – tedy i se ztrátou dvou milionů dolarů.

Autor: str
Video se připravuje ...