Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Seriál: Jak bydlí Mareš, Jirásková a další?

Podívejte se s námi, jak bydlí celebrity Leoš Mareš a Jiřina Jirásková.
1. března 2010 | 05:00

V seriálu o bydlení vám postupně představujeme, jak bydlí české celebrity. Pojďte se s námi podívat, jak vypadá domov moderátora Leoše Mareše, herce Luďka Soboty, herečky Jiřiny Jiráskové a modelky Lucie Hadašové.

Leoš Mareš - Luxusní byt na pražském Smíchově

508646:gallery:true:true

Moderátor Leoš Mareš (32) bydlí v bytě za téměř 45 milionů korun. Je to tak jeden z nejluxusnějších nových bytů v Praze. Dvoupodlažní byt na pražském Smíchově je velký 356 metrů a nabízí takový luxus, že se o něm většině lidí ani nezdá.

Stavební úpravy v bytě, který leží v jedné z nejprestižnějších vilových čtvrtí hlavního města, dirigovala Marešova manželka Monika Poslušná (33). Byt se nachází v bytovém komplexu Rezidence Mošnova v Mošnově ulici.

Rezidenci Mošnova tvoří dvě bytové vily, které jsou propojeny a ve kterých je celkem osm bytů. K bytu patří i dvě obří terasy a sklep. Bazén a vířivku mu dělníci na jeho přání postavili na střeše.

Marešův byt je suverénně největší a nachází se v posledních dvou patrech vily. Jako jediný z osmi bytů v celém komplexu má klimatizaci ve standardní výbavě.

Co ještě Leoš Mareš vlastní ?

Byt v Braníku
Cena: 4 miliony korun

Byt se stal Marešovým majetkem před několika lety, jeho bývalým majitelem byl zahrádkářský guru Přemek Podlaha (70). Byt si Leoš trochu přestavěl a vybavil luxusním moderním zařízením.

Vila v Holyni
Cena: 10 milionů korun

Ve funkcionalistické vile za několik milionů bydlí Marešova babička, horní patro velkého domu je pak pronajímáno. Vila, která z venku sice nepůsobí až tak příliš velkolepě, prošla velmi drahou rekonstrukcí. Uvnitř je velký dům vybaven velmi komfortně. Nechybí například krytý bazén.

Byt v Berouně
Cena: 2 miliony korun
V tomto bytě má Leoš stále hlášené své trvalé bydliště.

Statek v Záblatí u Ponědraže
Cena: 6,5 milionu korun

Úspěšný moderátor ho koupil zhruba před třemi lety v nepříliš dobrém stavu za necelý milion a půl. Celý statek za další miliony luxusně přestavěl, takže nyní je jeho součástí například krytý bazén, sauna a tenisový kurt. Je to Marešovo odpočinkové sídlo, kde tráví víkendy a prázdniny.

Apartmán v Bulharsku
Cena: 3,5 milionu Kč

V letovisku Carevo u pobřeží Černého moře si moderátor pořídil za zhruba tři a půl milionu byt. Velikost přímořského apartmánu je něco přes 80 metrů čtverečních a Leoš o něm mluvil jako o skvělé investici do budoucna. Ta se jistě vyplatila, už nyní tam Mareš se svou rodinou tráví dovolené.

Lucie Hadašová - Vila ve Zbraslavi

508616:gallery:true:true

Příjemné prostředí a příroda jsou na Zbraslavi doslova na dosah ruky. Společně s výhodnou polohou v blízkosti Prahy. Vítězka soutěže Česká Miss Lucie Hadašová (23) si proto bydlení na Zbraslavi velmi oblíbila. Na bytu si cení vysokého standardu, kvality a moderního provedení. Momentálně však bydlí s přítelem hokejistou Jaroslavem Bednářem (34) v Rusku. S ním také čeká prvního potomka, takže se uvidí, kde se nakonec rozhodnout bydlet, jestli doma v Čechách, nebo v Rusku.

Luděk Sobota - Rodinný dům v Praze

508619:gallery:true:true

Oáza klidu a pohody, to je dům, který obývají manželé Adriena a Luděk Sobotovi (67) v Praze. Známý herec v něm žije již pětatřicet let společně se svou manželkou a synem Ladislavem (23).

Manželé Sobotovi milují přírodu, a pokud to počasí dovolí, nejraději se zdržují na zahradě s bazénem. Adriena pěstuje na zahradě nejraději bylinky a zeleninu. Luděk zase rád seká trávu, ale ze všeho nejraději si lehne na zahradní pohovku a relaxuje. Dům je prostorný a útulný. Na půdě domu měl herec nejdříve pracovnu, nyní tam má svůj ateliér syn. Bydlení v domě se zahradou si manželé nemohou vynachválit.

Jiřina Jirásková - Vila v Malenicích

celebrity dům
Autor: Blesk

Herečka Jiřina Jirásková (79) má krásnou vilu v jižních Čechách ve vesnici Malenice, která se v roce 2008 stala třetí nejlepší vesnicí u nás. Vila je umístěna na klidném místě a je obklopena vysokým živým plotem. Herečka si tak dokonale užívá svého soukromí na rozlehlé zahrádce.

Možná i proto se tu tak líbilo i Zdeňkovi Podskalskému, s jehož jménem jsou Malenice spojené. Jeho zdejší dům dnes patří právě režisérově partnerce Jiřině Jiráskové.

Autor: gam
Video se připravuje ...