Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Je vodník obojživelník? A je vaše žena strašidlo?

15. února 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Život před vás staví spoustu otázek. Řešte, co je pro vás důležité, a okna nechte na nás. Sezónní slevy, prodej na splátky, montáž za polovinu. Volejte 700 777 666. VEKRA, pusťte nás k tomu. Už jste to někde slyšeli? Ale kde?

VEKRA ve své nové kampani vsadila na rodinu. „Ústředním tématem kampaně jsou zvídavé dětské otázky, na které rodiče často přesně nedokáží odpovědět. Pro rodiče jsou samozřejmě prioritou děti, okna lze nechat na odbornících,“ říká Simona Polášková, marketingová a produktová ředitelka.

Hlavními pilíři kampaně jsou reklamní spoty, jejichž režie se ujal známý provokatér Petr Čtvrtníček. Nemusíte se rozhodně bát, že byste se u nich nudili. Tématicky jsou postaveny na oněch zvídavých dětských otázkách. Byly vybrány čtyři: „Je vodník obojživelník?“, „Jak se dítě dostane mamince do bříška?“, „Má ryba někdy žízeň?“ a „Kam zmizí světlo, když se zhasne?“. Správnou odpověď na tyto i další otázky si můžete zjistit na www.vekra.cz.

Kromě reklamního spotu, který jste už určitě zaregistrovali v televizi – běží na Nova, Nova Cinema a na ČT1 – připravila VEKRA speciální bonus. Z hlubin Internetu se na vás může vynořit i zcela jiná verze spotu s „vodníkem“. Dostupná například na serveru YouTube nebo na facebooku, kde má už dokonce svůj fun club. A neliší se od „televizní“ verze? Stejná je ústřední otázka: Je vodník obojživelník? Další průběh děje už není laděn v poklidném duchu. Konflikt mezi otcem a matkou, a to před zraky jejich malé dcerky, přerůstá do dramatičtějších rozměrů. Víc už  vám neprozradíme, nechte se překvapit.

Vekra
Autor: Vekra

V obou spotech hraje vedlejší roli elegantní dřevěné okno VEKRA. Nevšimli jste si? Ve virálu, kde je potřísněno krví, ho nelze přehlédnout.

Vekra
Autor: Vekra

A proč právě dřevěné? Spoty nebyly natáčeny ve studiu, ale v reálné kuchyni. Zde převládají dřevěné prvky a k nim se skvěle hodí i okno ze dřeva.
„Mezi moderní,  ale zároveň generacemi prověřené materiály, patří i dřevo. A to díky svým výborným vlastnostem. Je lehce zpracovatelné a dokáže vytvořit hřejivou atmosféru v každém prostředí. VEKRA svá okna a dveře vyrábí z nejkvalitnějších druhů dřeva, jako jsou smrk, borovice nebo dub. Náročnější zákazníci často volí exotické dřevo Meranti. Tato tropická dřevina, pocházející z Malajsie, je v Evropě pro výrobu otvorových výplní nejžádanější svého druhu. Je vysoce odolná proti houbám a plísním, její životnost je minimálně sto let,“ říká produktová manažerka Míla Symůnková.

Deset výhod dřevěných oken

1. Přírodní materiál
2. Vysoká životnost
3. Výborné izolační vlastnosti
4. Estetická hodnota
5. Možnost renovace
6. Vynikající protihlukové atributy
7. Možnost výběru druhu dřeva
8. Široká paleta barev
9. Ekologičnost
10. Požární odolnost

Více se dozvíte zde.

Klíčová slova: komerční prezentace;vekra;
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...