Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bendová: Místo na Floridě bydlí vedle Mareše

Leoš Mareč s manželkou Monikou
6. listopadu 2009 | 01:26

Alice Bendová (35) se stane v bulharském Carevu sousedkou Leoše Mareše. S manželem hokejistou Václavem Bendou (32) si totiž herečka v přímořském městečku v těchto dnech kupuje apartmán.

A protože jde o výhodnou lokalitu 80 km na jih od Burgasu, tedy blízko letiště, přijde na 150 tisíc eur.

„Je to moderní apartmán pár metrů od moře v první řadě, kde si ho koupil i Leoš Mareš,“ potvrdil Blesku Alexandr Pavlov, jehož cestovka Alexandria apartmány prodává. Jak Blesku dál svěřil, letní sídlo Bendové má předsíň, obývák, kuchyň, dvě koupelny a dvě ložnice. A protože apartmány jsou součástí hotelového komplexu Hermes, Bendová může využívat zdarma dva bazény, sportovní hřiště, dětský koutek, dětskou školku a veškeré vymoženosti hotelu. „Do hotelu si může dát vyprat prádlo, pohlídat děti a může využívat i stravování,“ popisuje Pavlov.

„S manželem jsme se pro koupi rozhodli, když jsem podruhé přišla do jiného stavu. Nejdříve jsme chtěli něco na Floridě, ale je to dálka. V Bulharsku jsme za chvíli,“ řekla Blesku Bendová a prozradila, že si s manželem na letní sídlo za 3 miliony a 700 tisíc korun vzali půjčku.

„Myslím, že pro děti to tam bude po celé léto, podzim a jaro ráj a pro nás s manželem taky. Díky hotelu budou mít děti veškeré vyžití a my s manželem alespoň trošku času pro sebe. Navíc tam k moři může jezdit celá naše rodina,“ je nadšená Alice.

Autor: Michaela Remešová
Video se připravuje ...