Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Soutěžící z Domu snů: Náš sex nestojí za nic!

Dana s Honzou přiznali, že jejich postelové hrátky zanedbávají
3. listopadu 2009 | 19:29

Už dva měsíce žijí na stavbě, obývají plechové buňky, většinu jejich soukromého prostoru zabírá matrace na spaní. A sex soutěžících z novácké reality show Dům snů se pomalu blíží katastrofě!

Po dvou měsících pobytu v blízkosti stavby domu za 13 milionů korun se partnerské životy soutěžících párů radikálně změnily. Trpí i jejich sexuální život. Ten tady totiž, jak prozradí v dnešním díle, dramaticky upadá! Největší problémy s něžnostmi mají paradoxně mladší páry. „Zanedbáváme ho,“ prozradili Dana s Honzou z týmu modrých.

Oranžoví mají zase problém z plechových bytů. Přes ně jde totiž slyšet skoro každý zvuk, natož milostné hry sousedů, které je někdy pohoršují. A nejmladší červení už si ani nemohou vzpomenout, co že to ten sex vlastně je. Jediným párem, kterému se milostný život pobytem na stavbě zlepšil, jsou šedí Dana a Robert. Dana se svěřila, že zažívá to, co už dávno ne.

Není to jen sex, s kterým mají soutěžící problém. Poprvé se ostře střetli s dohlížejícím architektem Josefem Smolou. A dnes při vyřazovací večeři prožijí šok, poprvé budou muset hlasovat každý sám za sebe a volit jednotlivce, nikoliv celé páry.

Autor: luc
Klíčová slova: dům snů
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...