Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Největší skříň světa je v Praze!

7. září 2009 | 09:45
Prezentace klienta |

Na veletrhu TENDENCE bude i letos k vidění řada novinek a unikátů ze světa interiéru a designu. Největším lákadlem pro návštěvníky je největí skříň světa!

Veletrh Tendence, který se uskuteční ve dnech 10. – 13. 9. 2009 v areálu PVA Letňany, má i letos velká lákadla. V sekci nábytku se představí renomovaní vystavovatelé, jako například společnost Hästens, na jejíž luxusních postelích se spí opravdu královsky, Astin – výrobce kvalitních vestavěných skříní, Belterra, Aglas – dovozce designového nábytku z Anglie, Ason interier, Nadop, Viola a mnoho dalších. Bohatý sortiment představí i firmy zabývající se bytovými doplňky – široké spektrum výrobků do kuchyně i do celého domu nabízí např. firma Mobax – vítejte doma!, firma Amber Land, Potten & Pannen. Společnost Hotový interiér představí dánskou značku Menu, se kterou spolupracují designéři jako Pernille Vea, Christian Bjorn, Jakob Wagner, Norm a další. Luxusní porcelán, sklo a doplňky představí opět Villeroy & Boch. Rozmanitá bude i prezentace osvětlení. Zde se bude prezentovat například firma Vávra osvětlení, svou účast potvrdila také společnost Selene s interiérovými svítidly klasické kolekce Artemide, Luminex a jiné.

Zajímavou novinkou letošní sekce designu bude stánek společnosti Designpropaganda s.r.o. Tato společnost se pochlubí exkluzivními doplňky a nábytkem světových značek. Showroom společnosti Designpropaganda je zároveň muzeem designu. Více na www.designpropaganda.com. Služby v oblasti poradenství při zařizování interiéru nabídnou na svých stáncích společnosti Qubus – v čele s designérem J. Berdychem a Jitona.

Kromě kvalitního a designově propracovaného zboží bude pro návštěvníky připraven i doprovodný program. Oblíbené přehlídky Okno v interiéru, Prostřený stůl, In light a top design se uskuteční i v letošním ročníku a půjde opět o příjemnou podívanou.

Hlavním lákadlem veletrhu ovšem stále zůstává představení největší skříně světa, jejíž přesné rozměry zatím zůstávají v tajnosti! Nechte se překvapit a sami se na veletrhu Tendence přesvědčte, zda by tento rekordní kus nábytku našel umístění i ve vašem interiéru!.

Souběžně s veletrhem Tendence bude probíhat první ročník mezinárodního veletrhu dárků, hodinek a klenotů BONEXPO. Kromě zmíněného budou k vidění luxusní psací potřeby a další dárkové a propagační předměty prestižních značek.

Související články
Video se připravuje ...