Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajemství slavných prozrazeno: v koupelně mají elixír mládí!

Tajemství slavných prozrazeno: v koupelně mají elixír mládí!
25. listopadu 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Zpěvačky Lucie Bílá a Tereza Kerndlová, moderátorky Iva Kubelková a Petra Křivková-Svoboda a blogerka Nikol Moravcová mají jednu věc společnou. V koupelně jim přibyl opravdový elixír mládí. O co jde? 

Jsou slavné, krásné a svojí svěžest a dobrou kondici si chtějí udržet co nejdéle. Proto všechny vsadily na horkou novinku, která letos rezonovala snad všemi dámskými časopisy, které ho překřtily na elixír mládí. 

Lucie Bílá
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

„Jsem velmi šťastný člověk, protože jsem tak trochu součástí estetické Kliniky YES VISAGE, která vymyslela tenhle úžasný elixír. Budu se s ním pyšnit a používat ho, protože to je krása zevnitř,“ těmito slovy podpořila nový elixír mládí Lucie Bílá, která je známá svým zdrženlivým postojem k estetickým zákrokům, ovšem omladit se přirozenou cestou za pomoci bio kyseliny hyaluronové, to si nemohla nechat ujít ani ona. „I já jsem ráda, za tento elixíru mládí,“ přidala se s nadšením k Lucii i okouzlující Iva Kubelková.

Iva Kubelková
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Zatímco HYALURON ELIXIR ve formě roztoku pro vnitřní užívání dokáže mimořádně zmírnit příznaky a efektivně zpomalit stárnutí, rozjasnit a zpevnit pleť, pružnost a sílu pokožky, vlasů a nehtů zevnitř organismu, HYALURON ELIXIR SÉRUM, obohacené o velmi účinné anti-agingové složky, podporuje a zesiluje účinek čisté bio kyseliny hyaluronové zvenčí. Oba produkty byly vyvinuty ve spolupráci a z bohaté praxe lékařů největší estetické kliniky u nás. 

Iva Kubelková, Lucie Bílá a MUDr. Martin Molitor
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

“Každá žena chce najít svůj elixír mládí, cítit se hezká a odpočatá,“ říká nádherná Tereza Kerndlová a dodává, že sofistikovaná péče o pleť je samozřejmě znát.

Tereza Kerndlová a Nikol Moravcová
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

„Celá naše koupelna je teď plná věcí pro děti a já tam mám jednu lahvičku a to je právě zlaté sérum a jsem za něj ráda, protože dřív jsem nepoužívala vůbec nic. Oceňuji i to, že není nijak parfémované, a tak nevadí ani malé,“ nahlíží zcela jiným pohledem na převratnou péči o pleť známá blogerka Nikol Moravcová, která si své elixíry nemůže vynachválit, stejně jako další slavná maminka, Petra Křivková-Svoboda: „Nově používám HYALURON ELIXIR SERUM a musím říct, že je opravdu úžasné!“ Už teď se krásná moderátorka těší, že k novému séru po skončení kojení přidá i užívání HYALURON ELIXIRU, který jí pomůže s omlazením a regenerací organismu zatíženým porodem a čerstvým mateřstvím také zevnitř.

Petra Křivková-Svoboda, Tereza Kerndlová a Nikol Moravcová
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Víte proč je pro naše zdraví a krásu kyselina hyaluronová tolik důležitá? „Málokdo ví, že kyselina hyaluronová se bohatě vyskytuje v kůži, ve sliznicích, v nervové i pojivové tkáni i v oku, proto pokud v těle chybí, tkáně trpí. Kyselinu hyaluronovou potřebujeme doplňovat v různých formách a výhodou našeho HYALURON ELIXIRU je to, že se doplňuje celkově a dostává se v těle všude tam, kde je potřeba. HYALURON ELIXIR SÉRUM pak tento hydratační a omlazující efekt v kůži znásobuje,“ vysvětluje MUDr. Martin Molitor, primář plastické chirurgie Kliniky YES VISAGE. Oba produkty pomáhají nejen vypadat, ale i cítit se mladší a svěžejší.

Petra Křivková-Svoboda, Nikol Moravcová a Tereza Kerndlová
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Podívejte se, jak elixír mládí přivítaly hvězdy showbyznysu i přední lékaři z oblasti estetické medicíny.

Hyaluron Elixir a Hyaluron Elixir Serum
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

TIP PRO VÁS

Zdraví a mládí se 100% čistou bio koncentrovanou kyselinou hyaluronovou jako vánoční dárek. Díky pravidelnému používání přípravku HYALURON ELIXIR či HYALURON ELIXIR SERUM se budete nejen cítit, ale i vypadat viditelně mladší, pleť bude hydratovaná, pružná a zářivá, vrásky zjemněné, vlasy a nehty posílené. Nyní můžete nakupovat také vánoční zvýhodněná balení. Více na www.hyaluronelixir.cz.