Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Branky, body, kokoti: Štvou nás směšné alimenty, žádné školky a méně peněz!

Video se připravuje ...
11. května 2018 | 06:00

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Tak tímhle nás vážně naštvali tentokrát! Státní školky od dvou let jako možnost, kterou může využít každý? Nebudou, protože poslanci si myslí, že matkám bude líp u plotny a na pískovišti. 

Borec Tomáš Řepka nám připomněl, že malé alimenty jsou normální stejně jako to, že ženy berou méně peněz než muži, a to i za stejnou práci! Odnesla to taky Joan Baez, kterou by nejspíš nikdo neznal, kdyby neměla pár slavných milenců. 

Možná máte pocit, že ženské ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají. 

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE

 
Autor: red
Video se připravuje ...